Deze week: Halo Reach, Klaas terug van vakantie en meer

Geplaatst: 20 september 2010 12:00
Aangepast: 1 mei 2022 11:58

Een nieuwe week is aangebroken en dat betekent, als vanouds, een nieuwe deze week. In deze week blikken we kort vooruit op datgene wat je aankomende week op Gameliner kunt verwachten.

Afgelopen week vond de Tokyo Game Show 2010 plaats in het land van de rijzende zon. De nieuwsberichten (geruchten) vlogen ons weer eens om de oren, hoewel het bij ons de afgelopen week iets rustiger was qua nieuws. Wij kunnen de druk niet altijd even goed aan. Mocht je ons willen helpen, dan kun je jezelf hier aanmelden. Net als vorige week kun je ook deze week weer een hoop content verwachten. Zo vertelt Jeremy alles over de game Batman: The Brave and the Bold, welke inmiddels al verschenen is.

Halo Reach

Michelle neemt jullie mee naar de planeet Reach in Halo: Reach en ze zal vertellen wat ze van deze game vindt en of de hype rondom Reach terecht is. Voor velen is het de game van het jaar, geldt dit ook voor haar? De mensheid is verwikkeld in een hevige oorlog met een buitenaards ras, wat zich afspeelt op exotische locaties. Halo: Reach speelt zich voor het eerste deel af, waarin een eenheid van zes het buitenaardse gespuis uit moet roeien.

Platform: Xbox 360
Uitgever: Microsoft
Releasedatum: 14 september 201

Aanstaande vrijdag is Klaas weer terug van zijn welverdiende vakantie en schud hij direct even een nieuwe column uit zijn mouw.

Het weekend zal worden afgesloten met de nieuwste trailers van de afgelopen week en de Nederlandse charts.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer