Deze week: Het digitale voetbalseizoen start met PES 2017

Het is maandag en dat betekent een nieuwe 'Deze week', waarin we doornemen welke games er deze week worden uitgebracht. Het is dit keer best een drukke week met genoeg games, verdeeld over verschillende genres. Zo komen liefhebbers van sportgames, action-adventures, zombies en RPG's allemaal aan hun trekken.

PES 2017 - pc / PS4 / XONE

Het digitale voetbalseizoen wordt zoals gebruikelijk afgetrapt door Konami. PES 2016 was een absolute topper en dit wordt voorgezet met PES 2017. De game bevat de bekende en soepele gameplay, die fans van de serie gewend zijn. Natuurlijk zijn er ook weer genoeg verbeteringen zoals fraaiere graphics en de sterkere A.I. Konami heeft daarnaast ook nieuwe licenties binnengesleept en deals gesloten met onder andere FC Barcelona en Liverpool. PES 2017 verschijnt 15 september voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

BioShock: The Collection - pc / PS4 / XONE

Tijdens de vorige generatie consoles kwam 2K Games met de BioShock-serie. Spelers die deze populaire reeks hebben gemist - of nogmaals willen spelen - kunnen deze week aan de slag met BioShock: The Collection. In de eerste game beland je in de geheime onderwaterstad Rapture, die vol zit met gestoorde inwoners. BioShock werd geprezen om zijn setting, het stoeien met de Plasmits en de confrontatie met de Big Daddy's en Little Sisters. BioShock 2 is ook een prima game, alhoewel deze niet veel nieuws met zich meebracht. Het derde deel, BioShock Infinite, deed wel iets compleet nieuws door spelers af te laten reizen naar de zwevende stad Columbia. Hier kruipen spelers in de huid van voormalig Pinkerton-agent Booker DeWitt, die de jonge vrouw Elizatbeth moet redden. BioShock: The Collection is vanaf 16 september verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Naast PES 2017 en BioShock: The Collection verschijnen deze week de volgende games:

- NASCAR Heat Evolution (13 september - pc / PS4 / XONE)
- NHL 17 (13 september - PS4 / XONE)
- Dead Rising Remasters (13 september - pc / PS4 / XONE)
- Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past (16 september - Nintendo 3DS)
- Recore (16 september - pc / XONE)

Met welke games van deze week ga jij het liefste aan de slag?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?