Deze week: Hunted: The Demon's Forge, F.E.A.R. 3 en meer

Geplaatst: 20 juni 2011 12:00
Aangepast: 1 mei 2022 13:48
-

De E3 is nog maar één week achter de rug en volgende week is ook alweer de laatste 'Deze week' van dit gameseizoen. In de week van de gamescom zijn we weer bij jullie terug. Maar voordat ik teveel afdwaal naar de welverdiende vakantie zal ik eerst de planning voor deze week met jullie doornemen. We zijn de afgelopen week bekogeld met nieuws over hackers, hackers zus en hackers zo. Nintendo, Codemasters en Epic Games zijn de klos en het afgelopen weekend kregen we het bericht dat ook Microsoft's Xbox Live het doelwit was. Gelukkig was er ook gewoon nieuws, hieronder een overzicht van de belangrijkste nieuwsfeiten van vorige week.

  • PlayStation 3 verkoop massaal gestegen
  • 3DS één miljoen keer verkocht in Japan
  • THQ komt met grote aankondiging tijdens de gamescom
  • Opvolger van de Xbox 360 wordt op de E3 van 2012 aangekondigd
  • Crysis 2 van Steam gehaald
  • Wii U zal geen DVD's en Blu-Ray's afspelen
  • PlayStation 3 gaat minstens tien jaar mee
  • Multiplayer van Race Driver: GRID offline gehaald
  • Killzone 3 DLC komt volgende week

Artikelen

Net als altijd kunnen jullie een hoop content van ons verwachten deze week. Zo is Rens aan de slag gegaan met Duke Nukem Forever voor de PlayStation 3. De pc-versie van de game kreeg van Joost het maximale aantal sterren, maar of Rens net zo enthousiast is? Verder komt er nog een multiplayer review van Call of Duty: Black Ops - Escalation online, geschreven door Robbert. Vorige week kwam Alice: Madness Returns op de redactie binnen en deze game is op dit moment onderweg naar Wouter. Hopelijk komt de review deze week nog online, anders volgende week. Peter is aan de slag gegaan met Red Faction: Armageddon van THQ en vertelt je er alles over in zijn review.

Hunted: The Demon's Forge wordt deze week nog naar ons opgestuurd door Bethesda Softwork en zal dan uiteraard gereviewd worden door ons. Dungeon Siege III is al een week van de uitgever naar ons onderweg, of hij ook daadwerkelijk de redactie gaat halen is nog maar de vraag. Anders proberen we nog iets te regelen met Square Enix, zodat jullie alsnog de review van de game kunnen lezen.

F.E.A.R. 3 (Fear)
F.E.A.R. 3 bevat aardig wat horror-elementen. Je zou kunnen denken dat dit door de co-op wat minder naar voren komt, maar niets is minder waar. Je zult de nodige schrik-momenten beleven als de zwangere Alma opeens voor je neus staat en je weet ook nooit wat je in een donker hoekje kunt aantreffen. Op die manier wordt de spanning er continu ingehouden en zit je waarschijnlijk een groot deel van het spel op het puntje van je stoel te spelen.

Releases

Deze week staan de volgende games op het programma om hun intrede in het rijk der games te doen:

- F.E.A.R. 3 (pc, PS3, X360)
- Shadows of the Damned (PS3, X360)
- Pro Cycling Manager: Tour de France 2011 (pc)
- Transformers: Dark of the Moon (pc, PS3, X360)

Verder nog...

Deze week kun je nog steeds meedoen aan twee prijsvragen. Allereerst is het mogelijk om de game Transformers: Dark of the Moon te winnen. Daarnaast kun je al je creativiteit loslaten op de prijsvraag van Duke Nukem Forever en kans maken op een toffe goodiebag.

De column wordt weer eens geschreven door Klaas. Alvast een hele fijne vakantie toewenst, maar jullie zijn nog lang niet van me af deze zomer. Koen zal volgende week de laatste Deze week van dit seizoen doen. Tot dan!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer