Deze week: L.A. Noire, Killzone 3 en meer

Geplaatst: 14 maart 2011 11:00
Aangepast: 1 mei 2022 14:31

De drukte in gamesland houdt maar niet op, want ook deze week puilt weer uit van nieuwe artikelen, zowel in de vorm van reviews als vooruitblikken op games die nog moeten verschijnen.

Eerst maar eens kijken naar de week die achter ons ligt. Wat te denken van Lady Croft, die in 2013 haar rentree op het witte doek gaat maken. Verder werd bekend dat Microsoft vacatures heeft geplaatst die hinten naar een nieuwe Xbox console. Verder vlogen de auto's in GTA ons om de oren en kregen we te horen dat een een nieuwe patch van Killzone 3 voor problemen zorgt.

Artikelen

Peter mocht afgelopen week bij Rockstar Games op de thee om eens te ervaren hoe het ervoor staat met L.A. Noire. De ervaringen die hij tijdens zijn speelsessie heeft gedaan, zal hij deze week met jullie delen. Naast zijn bezoekje is Peter ook in de extra content van Dead Space 2 gedoken. Zijn review over Dead Space 2: Severed verschijnt deze week. Joost gaat jullie in een review alles vertellen over Earthrise, een nieuwe MMORPG. Daarnaast krijgen we de review van Dawn of War 2: Retribution, ook van de hand van Joost. Verder hebben we nog de multiplayer van Killzone 3 en Bulletstorm voor je klaar liggen.

Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution
Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution is de tweede uitbreiding van Warhammer 40,000: Dawn of War en speelt zich af na Chaos Rising. Je kunt voor het eerst je eigen ras kiezen, waaronder de Orks, maar uiteraard zijn er meerdere rassen in de game toegevoegd.
Releasedatum: 4 maart 2011
Uitgever: THQ
Ontwikkelaar: Relic Entertainment

Releases

Ook deze week zijn er weer een aantal releases om naar uit te kijken. Allereerst komt SEGA met Total War: Shogun 2 op de proppen. Tennisliefhebbers kunnen deze week hun digitale balletjes gaan slaan in Top Spin 4 en fans van shooters kunnen weer helemaal hun ei kwijt in het originele Homefront.

Verder nog…

Het is nog steeds mogelijk om mee te doen met de lopende prijsvragen. Aan de ene kant is er genoeg te winnen voor de casual gamer, maar ook liefhebbers van MMO games komen aan hun trekken. Daarnaast kun je goodies winnen door simpelweg het Gameliner onderzoek van dit jaar in te vullen. Prijzen winnen was nog nooit zo makkelijk!

Aan het einde van de week komt Peter met een nieuwe column en zal Alex jullie weer informeren over de tien meest verkochte games in Nederland. Volgende week maandag kun je uiteraard weer een nieuwe Deze Week verwachten. Tot dan!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer