Deze week: Laatste van 2010

Geplaatst: 27 december 2010 12:45
Aangepast: 1 mei 2022 15:01

Deze week sluiten we het jaar 2010 af. Het was me het jaartje wel. We hebben deze laatste week nog enkele artikelen op het programma staan.

We zullen tot en met de laatste dag van de maand jullie verblijden met jaaroverzichten, waarin we alle hoogte en diepte punten met jullie doornemen.

Daarnaast zullen we de verwachtingen van onze redactie voor het komend jaar bespreken.

Ook zijn jullie deze week getuigen van de ontknoping van de Gameliner Awards 2010. We gaan de stemmen tellen, oorkonde's langsbrengen bij de uitgevers van de gewonnen games uit de negen categorieën, en de prijzenpakketten versturen naar de winnaars. Ik kan alvast verklappen dat het knetterspannend is. Je kunt nog je stem uitbrengen tot 30 december aanstaande. Dus doe het snel, want jij kan net dat ene verschil maken.

Zoals gewoonlijk sluiten we deze week, en dit jaar af met de Nederlandse Charts voor dan. Maandag zijn we weer bij jullie terug met een nieuwe deze week in een nieuw jaar, met ongelofelijk veel vette games in het vooruitzicht.

Wees voorzichtigjes met het vuurwerk en tot volgend jaar.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer