Deze week: LittleBigPlanet en meer

In 'Deze week' blikken we vooruit op de week die komen gaan, en die is deze keer bomvol. Deze week staat helemaal in het teken van de handheld gaming. Zo zal Joost met de review van Angry Birds komen, welke hij op zijn Android-telefoon heeft gespeeld.

Zoals ik al zei draait het deze week om de handheld gaming. Wouter en ik zullen aanstaande dinsdag, morgen dus, afreizen naar Amsterdam om daar de Nintendo 3DS uitgebreid te checken. Uiteraard zullen we daar verslag van doen en jullie van content voorzien, dus aankomende weken is er op de site genoeg te vinden over de Nintendo 3DS.

Artikelen

Justin neemt de Nintendo DS-titelEmily Archer: The Curse of King Tut's Tomb onder handen. De game is ontwikkeld door Denda Games en speelt zich volledig af in het land waar op dit moment een kleine revolutie is losgebarsten. Je kruipt in de huid van privé-detective Emily Archer en je moet een moord oplossen door middel van het verzamelen van informatie en het oplossen van puzzels.

Emily Archer: The Curse of King Tut's Tomb
In deze game kruip je in de huid van privé-detective Emily Archer, die naar Egypte afreist om een moord op te lossen. Dit doe je door informatie te verzamelen en puzzels op te lossen.
Releasedatum: 2 februari 2011
Uitgever: Denda Games
Ontwikkelaar: Denda Games

Robbert is net nieuw bij ons in het team en zal deze week los gaan in het tweede deel van LittleBigPlanet 2. Dit zal tevens zijn eerste review zijn die hij schrijft voor Gameliner. Win LittleBigPlanet-goodies! LittleBigPlanet 2 is het vervolg op de gelijknamige eerste deel.

LittleBigPlanet 2
In het tweede deel zal het onder meer makkelijker zijn om je voertuigen en je levels te creëren.
Releasedatum: 19 januari 2011
Uitgever: Sony
Ontwikkelaar: Media Molecule

Verder nog...

Het vierde deel van SEGA's tennis game, Virtua Tennis 4, moet binnenkort verschijnen op de PlayStation 3, Wii en Xbox 360. Het spel zal zo veel mogelijk gebruik gaan maken van de mogelijkheden die deze consoles bieden. Justin zal jullie deze week in zijn preview alles over Virtua Tennis 4 vertellen.

Aanstaande vrijdag zal Klaas weer een column verzorgen en zaterdag zal Yordi de verkoopcijfers van de afgelopen week met jullie doornemen. Op maandag is Yordi bij jullie terug met een nieuwe 'Deze week' voor dan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?