Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Deze week: Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds en meer

Deze week is in het leven geroepen om kort met jullie de week door te nemen. We hebben deze week weer een bomvolle week, zoals jullie inmiddels al van ons gewend zijn.

Deze week komen nog enkele artikelen van de Nintendo 3DS online. Wouter gaat deze week 'Op bezoek bij' de EA showcase, waar hij onder andere Crysis 2 en de Sims Middeleeuwen gaat checken. Deze laatste titel is misschien niet echt voor hem weggelegd, maar we zullen er alles over horen.

Artikelen

We hebben natuurlijk ook enkele reviews voor jullie op het programma staan. Zo zal Yordi een review schrijven van de MMO Magicka. Dirk gaat aan de slag met misschien wel de beste fighting-game van het jaar. We hebben het hier over Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds, alweer het derde deel uit de reeks.

Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
Marvel vs. Capcom 3 is een kruising tussen Street Fighter IV en Marvel vs. Capcom 2. De game zal onder andere de volgende karakters bevatten: Spider-Man, The Hulk, Magneto en Storm.
Releasedatum: 18 februari 2011
Uitgever: Capcom
Ontwikkelaar: Capcom

In 2005 begon ik mijn avontuur met Gameliner en deze week gaan we alweer het zesde jaar in. Gameliner viert 23 februari haar zesde verjaardag. De verhalen over het ontstaan van de website zul je ongetwijfeld, wanneer je goed zoekt, ergens op de website terug kunnen vinden.

Verder lees je alles over het bezoekje van Joost aan uitgever en ontwikkelaar THQ en de week zal worden afgesloten met een column van Yordi. Het weekend wordt afgesloten met een nieuwe Nederlandse Charts en maandag zijn we weer terug met een nieuwe 'Deze week' voor dan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?