Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Deze week: Metal Gear Solid: Peace Walker en Alpha Protocol

Het werk van een gamejournalist is niet altijd even relaxed als veel mensen denken. Het is vaak hard werken om de deadlines te halen. Deze week hebben we ook weer een hoop op het programma.

Joost neemt ons op maandag terug in de tijd met een retroview van Medieval: Total War. Wat weten we nog van deze game? Ook heeft hij het afgelopen weekend een stapel games gespeeld en deze werkt hij één voor één af. Op dinsdag komt hij met de MMO Age of Conan: Rise of the Godslayer voor de pc en hij had ook nog ergens Dragon Age: Origins liggen om te bespreken. De game Dragon Age: Origins werd eerder al door Peter gereviewd voor de Xbox 360. Is Joost ook zo enthousiast over de game als Peter?

Metal Gear Solid: Peace Walker

Wouter kennen we als de grote Metal Gear Solid fan in ons team. Hij kon het dan ook niet laten om vorig jaar in een rij te gaan staan om een handtekening van Kojima te scoren bij de Mediamarkt. Helaas heeft hij de handtekening nooit gekregen.

Hij schreef ook de gamesseries van de game samen met Peter in drie prachtige stukken. Binnenkort komt Metal Gear Solid: Peace Walker uit voor de PSP en vertelt hij in zijn preview wat we van de game kunnen gaan verwachten.

Platform: PlayStation Portable
Uitgever: Konami
Releasedatum: 17 juni 2010

Metal Gear Solid: Peace Walker bevat een compleet nieuw verhaal en speelt zich af in 1974. Peace Walker gaat verder waar Portable Ops eindigde. De game zal veel nieuwe vragen beantwoorden..

Alpha Protocol

Sander maakt deze week zijn debuut. Hij schrijft zijn allereerste Xbox 360-review voor Gameliner. Alpha Protocol van SEGA zal door hem worden beoordeeld.

Platform: pc, PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: SEGA
Releasedatum: 28 mei 2010

Niets is wat het lijkt in Alpha Protocol. Jij bent Michael Thorton, een geheim agent die getraind is om alles wat de nationale veiligheid bedreigd uit de weg te ruimen. Dat gaat goed, je hebt het goed voor elkaar, totdat een missie totaal uit de hand loopt. Op dat moment is Thorton de enige die genoeg informatie, vaardigheden en lef heeft om een ware ramp te voorkomen. Hiervoor maakt hij gebruik van het Alpha Protocol.

Verder nog...

  • Klaas stapt deze week op zijn motor en vertelt wat we kunnen verwachten in zijn preview van Super Bike World Championship 2010. Is deze game net zo goed als MotoGP 09/2010?
  • Yordi is weer terug van zijn examenperiode. Hij heeft zijn schoolboeken aan de wilgen gehangen en gaat donderdag 'op bezoek bij' Capcom in Amsterdam om de aankomende titels van de uitgever te checken, waaronder Dead Rising 2.

We sluiten de week af met een andere debuut, namelijk de eerste column van Nick op Gameliner. Op zaterdag hebben wij weer een nieuwe NL Charts en maandag gewoon weer een nieuwe 'deze week' voor die week.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?