Deze week: Metroid Other M en meer

Geplaatst: 6 september 2010 18:48
Aangepast: 1 mei 2022 11:49
-

Een nieuwe week betekent nieuwe ronden, nieuwe kansen. In 'deze week' kijken we altijd in de week vooruit naar wat je allemaal kunt verwachten op Gameliner.

Metroid Other M

Deze week hebben we weer een bomvolle week met veel artikelen. Aankomende week lees je in de review van Peter wat hij vind van de Metroid Other M. Ik heb de game ook gespeeld op de gamescom en was erg enthousiast. Of Peter die mening met mij deelt kun je aankomende week lezen.

Platform: Nintendo Wii
Uitgever: Nintendo
Releasedatum: 3 september 2010

Kruip opnieuw in de huid van Samus Aran de hoofdpersoon uit de game. Je bent een stuk jonger dan in de Metroid Prime-trilogie.

Terwijl Peter met Samus Aran speelt. Gaat Joost ons alles vertellen over zijn bevindingen met Guild Wars 2. In de top 5 met de meest verrassende games van de gamescom heb je kunnen lezen dat Guild Wars 2 de vijfde plek innam. Lees deze week waarom het een vijfde plek heeft verdiend.

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Afgelopen week kwam de game H.A.W.X. 2 uit voor de Xbox 360, deze week zal hij uitkomen voor de PlayStation 3. Wij vertellen je er alles over deze week.

Platform: Nintendo Wii, pc, PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Ubisoft
Releasedatum: 3 september 2010 (De PlayStation 3-versie komt 9 september en de pc versie 30 september)

Met H.A.W.X. 2 stap je in 's werelds geavanceerde gevechtsvliegtuigen en neem je het op tegen anderen, kilometers boven de grond.

R.U.S.E.

Ook passeert de game R.U.S.E. deze week de revue. De game moet, net als H.A.W.X. 2, op 9 september verschijnen. We kunnen dus wel vaststellen dat Ubisoft een sterke line-up heeft deze maand.

Platform: pc, PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Ubisoft
Releasedatum: 16 september 2010

R.U.S.E. is een zeer originele real-time strategy game waarmee alleen brute kracht niet voldoende is om je tegenstanders te verslaan. Je moet namelijk vooral slim zijn en proberen om met venijnige listen je vijanden om de tuin te leiden. Met behulp van de Iris Zoom wordt je letterlijk in de game gezogen en kun je op een geweldige manier overzicht houden over het slagveld.

Verder nog...

  • Joost is vanouds op dreef en gaat ons naast Guild Wars 2 alles vertellen over de game Rage. Wat is die game BRUUUUT!!! Houd de site gewoon in de gaten.

Genoeg leesvoer om de week mee door te komen. De vakantie is weer voorbij en dat betekend dat de columns weer uit de kast worden getrokken en hoe? Vrijdag trapt Wouter af met zijn eerste column van het nieuwe game-seizoen.

Eind van deze week zal Michelle jullie weer volproppen met de nieuwste trailers van de afgelopen week. Ook zullen wij de NL Charts van die week weer plaatsen. En maandag natuurlijk weer een nieuwe 'deze week'.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer