Deze week: Microsoft Kinect en Star Wars: The Force Unleashed 2

Geplaatst:
Aangepast: 1 mei 2022 13:13

Deze week komen er een aantal belangrijke games uit voor dit jaar. Vanavond gaan Yordi en Wouter naar Amsterdam, waar de lancering van Call of Duty: Black Ops wordt gevierd in heel Europa tegelijk. Lees er deze week een uitgebreid verslag over en uiteindelijk de review van Call of Duty: Black Ops tot slot.

Microsoft Kinect

Naast de lancering van Call of Duty: Black Ops, komt Microsoft deze week met de Kinect. De officiële naam van Project Natal is inmiddels bekend. De accessoires waarmee je controller-loos kunt gamen is inmiddels en feit en heeft de naam Kinect meegekregen. De Kinect kent een enorme line-up aan games, waarvan de meeste op 10 november gelanceerd gaan worden. Lees aankomende weken alles over de Kinect en games die daarop uit zullen komen op Gameliner.

Platform: Xbox 360
Releasedatum: 10 november 2010

Star Wars: The Force Unleashed 2

Naast dit alles hebben we natuurlijk ook ons normale programma. Zo kun je deze week de review van Wouter van Star Wars: The Force Unleashed 2 verwachten. Star Wars: The Force Unleashed 2 is het vervolg op de populaire eerste deel, waarin je aan de slag kon als heuse Jedi ridder.

Platform: Nintendo DS, Nintendo Wii, pc, PlayStation 3 en Xbox 360
Uitgever: LucasArts
Releasedatum: 29 oktober 2010

Star Wars The Force Unleashed 2

Fallout: New Vegas

Joost neemt Fallout: New Vegas onder loep en verteld je er alles over. Lees alvast de tweedelige gameseries van Joost om te weten te komen wat Joost met deze serie heeft. Klik hier voor deel 1 en hier voor het tweede deel. Fallout: New Vegas is een nieuwe telg in de Fallout-familie. Je hebt in de game een Pip-Boy tot je beschikking die je van iemand hebt gekregen. Ook zal er een hardcore modus zitten in de game, waarbij je water moet drinken om te kunnen overleven_

Platform: pc, PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Bethesda Softworks
Releasedatum: 22 oktober 2010

Wil je een reis winnen naar Las Vegas? Klik dan hier om mee te doen aan de Fallout: New Vegas prijsvraag op Gameliner.

Fallout New Vegas

Dragon Ball Z: Raging Blast 2

Daarnaast kunnen jullie nog een review van mij verwachten van de game Dragon Ball Z: Raging Blast 2 voor de Xbox 360. Is de game beter dan het eerste deel? Lees het deze week. Dragon Ball Z: Raging Blast 2 is het vervolg op gelijknamige eerste deel. Daag je tegenstanders opnieuw uit in de Interactive, verwoestbare omgevingen. Je kunt de pijn en de energie van het gezicht aflezen van de 90 personages in de game.

Platform: PS3, X360
Uitgever: Namco Bandai
Releasedatum: 5 november 2010

Tot slot hebben we nog een column van Peter die zijn ongezouten mening weer met ons deelt. Het weekend hebben weer een nieuwe Nederlandse Charts van de afgelopen week, en maandag weer een deze week voor dan.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer