Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Deze week: Mindjack en meer

Geplaatst: 24 januari 2011 12:00
Aangepast: 1 mei 2022 14:55

Ik wil Yordi namens mij en jullie bedanken dat hij drie weken achter elkaar deze week heeft verzorgd voor ons. Nu mag ik weer. Ik kan jullie verzekeren dat we deze week weer een volle bak aan content voor jullie hebben.

Artikelen

Joost trapt de week af met een bezoek aan Sony waar hij samen met Wouter is geweest. Zij hebben daar onder andere alle nieuwe shit die de komende tijd gaat verschijnen getest. Wouter zal daar de komende tijd nog enkele gespeeld's over schrijven. Joost was mee voor een andere reden. Hij had nog een Award aan de heren van Sony te overhandigen voor racetopper Gran Turismo 5.
In dit item lees je er alles over.

Dirk schrijft voor ons een preview van actie shooter Bulletstorm. Dirk blijft in het geweld hangen, want hij gaat namelijk ook aan de slag met de nieuwe shooter van Square Enix: Mindjack.

Mindjack
Mindjack is een shooter dat zich in het jaar 2031 afgespeeld. Een nieuw tijdperk is aangebroken. Geavanceerde en complexe technologieën zijn aan de orde van de dag en helpen de mensheid vooruit. De wereld wordt geregeerd door corrupte regering. Je bent onderdeel van een speciale eenheid die corruptie de kop indrukt.
Releasedatum: 21 januari 2011
Uitgever: Square Enix
Ontwikkelaar: FeelPlus

Joost was op pelgrimstocht, want ook ging hij langs met de award voor beste Actie & Avonturen-game: Red Dead Redemption. Hij is daarvoor afgereisd naar Rockstar om Maikel de welbegeerde GLA 2010 te overhandigen. Hoe zijn wilde tocht er uit zag? Lees het deze week in op bezoek bij.

Yordi wordt omringd door zombies. Het Wilde Westen is overstroomd met ondoden en als John Marsten moet je daaruit zien te overleven. We hebben het natuurlijk over de uitbreiding op Red Dead Redemption: Undead Nightmare.

Op vrijdag weer een column van Jeremy en in het weekend weer de best verkochte games van afgelopen week. Maandag zijn we weer bij jullie terug met een nieuwe deze week.

Veel gameplezier!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer