Deze week: ModNation Racers en Prince of Persia: The Forgotten Sands

Geplaatst: 10 mei 2010 12:00
Aangepast: 30 april 2022 21:36
-

Er is alweer een nieuwe week aangebroken waarin we jullie weer blij maken met een hoop toffe content.

ModNation Racers

Deze week hebben we Peter op pad gestuurd. Hij gaat een persevent bezoeken van ModNation Racers, georganiseerd door Sony. Hij hoeft er niet ver voor te reizen, want het persevent vindt plaats in Breda, zijn eigen woonplaats, waar hij het opneemt tegen andere journalisten voor de hoofdprijs; een PSPgo. Het leuke van dit alles is dat hij werkt op de kartbaan Lot66 waar het event wordt gehouden. De baan kent hij al uit zijn hoofd, maar of hij ook de snelste is zullen we nog moeten zien. Ook zal ongetwijfeld de review van ModNation Racers de revue passeren.

Platform: PlayStation 3, PlayStation Portable
Uitgever: Sony
Releasedatum: 21 mei 2010

ModNation Racers kan je enigszins vergelijken met LittleBigPlanet. Je kunt alles zelf maken; je racer, de auto en zelfs de banen kun je zelf ontwikkelen.

Wings of Prey

Terwijl Peter de baan over gaat in zijn kart, zal Joost plaatsnemen achter de stuurknuppel van jachtvliegtuigen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog in Wings of Prey. Of hij achteraf net zo enthousiast is over de game als toen hij eraan begon zal moeten blijken. En voor een ieder die ook niet kan wachten om de game te spelen hebben we goed nieuws, want deze week maak je er ook nog eens kans op. Houd de site dus goed in de gaten, anders vliegt deze kans zo aan je neus voorbij.

Mario Galaxy 2

Naast Joost zoekt ook Sander het luchtruim op in de preview van Super Mario Galaxy 2. Wat we van deze game kunnen verwachten en of je er naar uit moet kijken kun je deze week dus lezen.

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Wouter gaat ook op reis, alleen niet naar Breda, maar naar een andere tijd ver hier vandaan. Hij zal zo zijn blik werpen op aankomend topper uit de renstal van Ubisoft. We hebben het hier natuurlijk over Prince of Persia: The Forgotten Sands. Dit doet hij ondanks dat hij ontzettend druk heeft met de voorbereidingen voor Gameliner TV. Oeps! Ik heb al iets teveel verklapt.

Platform: NDS, Wii, PS3, X360
Uitgever: Ubisoft
Releasedatum: 28 mei 2010

Prince of Persia: The Forgotten Sands gaat terug naar de Sands of Time-trilogie, omdat die toch het meest succesvol was. In de game staat natuurlijk weer de prins centraal die een groot avontuur gaat beleven.

Armin van Buuren: In the Mix

Joost zal een korte landing moeten maken, omdat aankomende vrijdag namelijk een column staat gepland.
Zelf ga ik iets heel anders doen, want ik zal de proef op de som nemen en me verdiepen in de nieuwe muziek game op de Nintendo Wii van Armin van Buuren.

Platform: Wii
Uitgever: Foreign Media Games
Releasedatum: 27 mei 2010

Armin van Buuren, Neerlands trots komt nu met zijn eigen game, welke draait om het maken en remixen van je eigen muziek.

De week zal worden afgesloten met een nieuwe NL Charts en volgende week maandag is er weer gewoon een nieuwe 'deze week'.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer