Deze week: Molly's Game

Nieuwe games verschijnen deze week niet, wel verschijnt er een nieuwe film in de Nederlandse bioscopen die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Molly's Game

Op Tweede Kerstdag verschijnt Molly's Game op het witte doek. De film is gebaseerd op een waargebeurde verhaal van Molly Bloom. Molly wordt gespeeld door de Amerikaanse actrice Jessica Chastain (die in 2012 (voor haar bijrol in The Help) en 2013 (voor haar hoofdrol in Zero Dark Thirty) een Oscar won). De voormalige Olympische skiester wordt gedwongen om te stoppen met haar sport en rolt het gokwereldje binnen. Molly organiseert haar eigen games. Sterren als Leonardo Dicaprio, Ben Affleck en Matt Damon schuiven komen ook op het doek voorbij en schuiven aan tafel van de door Molly georganiseerde games. Molly krijgt de titel 'the poker princess' doordat er miljoenen dollars over haar tafel gaan in de beruchte Viper Room.

Het gaat mis wanneer een zakenman 4 miljoen dollar verspeeld van zijn bedrijf en de details van Molly's pokerwedstrijden op straat te liggen als ze getuigd.

Een karige werk qua films, series en games, maar genoeg tijd om weer eens je backlog weg te werken.

Heb je jouw stem uitgebracht op de beste game van 2017? Doe dit dan nu, want je kunt met jouw stem kans maken met een tjokvol prijzenpakket.

Dit is de laatste 'Deze week' van 2017. In het nieuwe jaar zijn we weer terug met een nieuwe Deze week voor dan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?