Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Deze week: Ni No Kuni: Wrath of the White Witch en Hitman: Absolution

De sneeuw is hier al bijna weg en het wordt steeds wat later donker. Dat betekent dat we weer langzaam naar het voorjaar kruipen en dus komen we ook een stukje dichter bij de release van misschien wel de meest besproken game op dit moment. Ik heb het uiteraard over Grand Theft Auto V. Rockstar Games heeft beloofd dat we eind januari, deze week dus, het packshot van de game kunnen verwachten.

Releases van deze week

Een van de games waar we deze week mee aan de slag kunnen is Ni No Kuni: Wrath of the White Witch van Namco Bandai. Deze JRPG is een bijzondere samenwerking tussen ontwikkelaar Level-5 en de beroemde Japanse studio Ghibli. De game komt 1 februari aanstaande uit, exclusief voor de PlayStation 3.

onbekend

Hitman: Absolution kreeg van ons een Hotliner toebedeeld. De game bracht ons heel wat nostalgisch momenten, maar voor sommigen is de game het niet geworden. Hoe dan ook kunnen we deze week met de Hitman: HD Trilogy aan de slag van Square Enix. Deze remake bevat drie Hitman-delen in één. Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts en Hitman: Blood Money, maar dan opgepoetst in high-definition.

onbekend

Verder kunnen we nog digitaal vissen in Let's Fish! Hooked On op de PlayStation Vita, de gangster uithangen in Omerta: City of Gangsters op de Xbox 360 en de pc en kunnen we scheuren in Absolute Supercars op de PlayStation 3 van ontwikkelaar System 3.

Artikelen deze week op Gameliner

Ik moet even mijn excuses aanbieden. Ik heb al twee weken DMC Devil May Cry op mijn bureau liggen, maar door gebrek aan mankracht (lees: hier), houden jullie daar nog een review van tegoed. Deze week kun je op onze website terecht voor een review van Peter. Hij is aan de slag gegaan met de laatste DLC van Max Payne 3, namelijk: Deathmatch Made in Heaven DLC op de Xbox 360. Deze week kun je ook terecht voor de Hitman: HD Trilogy en martelen we Justin met een review van de Power Rangers Super Samurai.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?