Deze week: Ninja Gaiden Sigma Plus 2

We zijn afgelopen week allemaal live getuige geweest van de onthulling van de PlayStation 4. Deze week zullen er waarschijnlijk meer games voor de next-gen console worden aangekondigd, verwacht ik. We zullen het nieuws voor je in de gaten houden in elk geval.

Releases van deze week

Het is wederom een rustig weekje deze week. De grote games zijn inmiddels al verschenen en het is nu wachten tot we met de echte grote klappers aan de slag kunnen. Het is niet zo dat we helemaal niks te doen hebben aankomende week. Zo kun je met de actie en avonturen-game Ninja Gaiden Sigma Plus 2 aan de slag voor de PlayStation Vita.

onbekend

Natuurlijk gaat vanaf volgende week het dak eraf met SimCity, Tomb Raider en meer.

Artikelen van deze week

In vergelijking met de releases van deze week, hebben we deze week genoeg content voor jullie in petto. Zo zal Koen met de review van Metal Gear Rising: Revengeance komen, Ruud is bezig met de review van Crysis 3, zal Joost iets schrijven over StarCraft II: Heart of the Swarm, de eerste uitbreiding op StarCraft II: Wings of Liberty. We gaan deze week de topgebruikers van de maand februari kiezen en vragen wij om jullie mening in het grote Gameliner 2013-onderzoek om zo onze website weer een beetje beter te maken.

Voor diegene die het nog niet was opgevallen, hebben we nog twee prijsvragen online staan. Zo kun je de game Metal Gear Rising: Revengeance winnen voor een platform naar keuze. Daarnaast sturen wij een t-shirt en pen mee. De game Dead Space 3 is ook te winnen op onze website.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?