Deze week: Nioh en Touhou Genso Wanderer

Geplaatst: 6 februari 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De afgelopen week hebben we ons vermaakt met Poochy & Yoshi's Woolly World op de Nintendo 3DS. Deze week verschijnt daarvan de review op onze website. Het was een heerlijk rustige week om ook weer eens wat games van de stapel weg te spelen en ook deze week blijft het een rustige week wat betreft nieuwe gamereleases.

Nioh

We mogen deze week aan de slag met de hack-and-slash-game Nioh. De game verschijnt exclusief op de PlayStation 4. Team Ninja heeft afgelopen jaar niet best gepresteerd, maar als we Peter zijn oordeel mogen geloven in zijn review, is de ontwikkelaar (die we vooral kennen van de Ninja Gaiden-serie) weer helemaal terug op het oude niveau. Deze nieuwe IP is een kruisbestuiving tussen Dark Souls en Onimusha. Nioh verschijnt 9 februari aanstaande voor de PlayStation 4.

Touhou Genso Wanderer

Verder verschijnt deze week nog Touhou Genso Wanderer voor de PlayStation 4 (fysiek en digitaal) en PlayStation Vita (alleen digitaal) van ontwikkelaar NIS America. In deze RPG onderzoek je incidenten in het Touhou-universum. Touhou Genso Wanderer komt uit op 10 februari.

Dit waren de gamereleases weer voor deze week. Volgende week zijn we uiteraard terug met een nieuwe Deze Week.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer