Deze week: Nioh en Touhou Genso Wanderer

De afgelopen week hebben we ons vermaakt met Poochy & Yoshi's Woolly World op de Nintendo 3DS. Deze week verschijnt daarvan de review op onze website. Het was een heerlijk rustige week om ook weer eens wat games van de stapel weg te spelen en ook deze week blijft het een rustige week wat betreft nieuwe gamereleases.

Nioh

We mogen deze week aan de slag met de hack-and-slash-game Nioh. De game verschijnt exclusief op de PlayStation 4. Team Ninja heeft afgelopen jaar niet best gepresteerd, maar als we Peter zijn oordeel mogen geloven in zijn review, is de ontwikkelaar (die we vooral kennen van de Ninja Gaiden-serie) weer helemaal terug op het oude niveau. Deze nieuwe IP is een kruisbestuiving tussen Dark Souls en Onimusha. Nioh verschijnt 9 februari aanstaande voor de PlayStation 4.

Touhou Genso Wanderer

Verder verschijnt deze week nog Touhou Genso Wanderer voor de PlayStation 4 (fysiek en digitaal) en PlayStation Vita (alleen digitaal) van ontwikkelaar NIS America. In deze RPG onderzoek je incidenten in het Touhou-universum. Touhou Genso Wanderer komt uit op 10 februari.

Dit waren de gamereleases weer voor deze week. Volgende week zijn we uiteraard terug met een nieuwe Deze Week.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?