Check hier alle The Game Awards 2023 content

Deze week: Nóg drie weken

Over drie weken zitten we alweer in het nieuwe jaar. De rust keert alweer een beetje terug in de redactie, hoewel de Gameliner Awards 2011 ons knetterveel werk bezorgd. Maar we doen het voor een goed doel.

We bespreken, zoals altijd eerst het belangrijkste nieuws van afgelopen week:

- Video: Max Payne 3 power trailer
- Skyrim-patch voor de PlayStation 3 beschikbaar
- CV geeft Resident Evil 6 aan
- Electronic Arts accepteert Iran's verbod op Battlefield 3
- Bobby Kotick 'nerveus' voor Star Wars: The Old Republic
- Battlefield 3 gaat 8 miljoen keer over de toonbank
- Gerucht: Binnenkort nieuwe PS3 exclusive?
- Luigi's Mansion 2 kent toch geen multiplayer
- Gerucht: Dead Space in first-person
- The Last Guardian maker verlaat Sony
- South Park: The Game is coming!
- GC: De gamescom wordt de helft groter
- Catherine krijgt ook speciale editie voor Europa
- Half-Life 3 komt eraan
- Nintendo strooit met gratis goed
- NeverDead komt in februari 2012

Artikelen deze week op Gameliner

Yan is afgelopen week met de game Starhawk op de PlayStation 3 aan de slag geweest en vertelt je er alles over in de rubriek 'Gespeeld' van deze multiplayerbèta. Daarnaast is Rick aan de slag gegaan met Nintendo's Mario Kart 7 voor op de driedimensionale handheld, de Nintendo 3DS.

Deze week staat daarnaast volledig in het teken van de Gameliner Awards 2011, zo worden de nominaties van RPG, actie & avonturen en de shooters bekendgemaakt.

Releases van deze week

- Doctor Lautrec and the Forgotten Knights (3DS)
- Just Dance 3 (PS3)

Vaste prik

Deze week kunnen jullie de eerste column van Ruud op de website teruglezen, daarnaast weer een nieuwe verkoopcijfers overzicht van de afgelopen week en op de woensdag weer een nieuwe gehaktdag waarin Kevin grappige of opmerkelijke games gerelateerde onderwerpen op het bord goed.

De volgende maandag zijn we weer bij jullie terug met een vonkelnieuwe deze week voor dan. Vergeet tot die tijd niet op jouw favoriet te stemmen uit de vijf genomineerde games in zeven verschillende categorieën.

Voor vanavond in elk geval een fijne pakjesavond, mocht je dat het weekend al niet gevierd hebben.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?