Deze week: Onmoet een nieuwe demoon in World of Warcraft: Legion

Geplaatst: 29 augustus 2016 17:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Een oude rubriek in een nieuw jasje gestoken. Wij presenteren: Deze week. Er komen veel games uit en we hebben niet altijd de gelegenheid om hier aandacht aan te besteden, bijvoorbeeld omdat deze worden ondergesneeuwd. Met de rubriek Deze week bespreken we absolute releasetoppers van de week, of waarvan wij overtuigd zijn dat deze toch echt wel lekker gaan zijn. Maar we zijn er ook niet vies van om jullie een kleine vooruitblik te geven op wat je deze week van ons kunt verwachten op Gameliner.

World of Warcraft Legion - pc / Mac

Een van 's werelds grootste, dan wel niet bekendste, mmorpg, World of Warcraft krijgt een nieuwe uitbreiding deze week. We zijn aangekomen bij de zesde uitbreiding van de game sinds de release van de game in 2005. In Legion krijgen we te maken met een nieuwe nieuwe demonische vijand van zowel de horde (bekend uit de World of Warcraft-film) als de Alliance genaamd Burning Legion. We maken kennis met een geheel nieuw continent waar we kunnen ronddwalen. De nieuwe Demon Hunter-klasse is de beweeglijkste klasse tot nu toe, deze kunnen namelijk een dubbele jump doen. Verder zijn nieuwe klasse-specifieke wapens toegevoegd genaamd Artifacts. Het maximale level is ook weer omhooggegaan naar 110. Je kunt de normale editie van World of Warcraft: Legion vanaf 40 euro aanschaffen via verschillende bekende en minder bekende online retailers als bol.com en Coolblue.nl of gewoon via Dreamgame. World of Warcarft: Legion is vanaf 30 augustus verkrijgbaar voor pc en de Mac.

Verdun - PS4 / XONE

De game Verdun, die zich tijdens de Eerste Wereldoorlog afspeelt, komt evenals World of Warcraft: Legion dinsdag 30 augustus uit voor de console (Xbox One en PlayStation 4). De game verscheen op 19 september 2013 als Steam Early Access, maar is vorig jaar uiteindelijk officieel uitgekomen. De game verdient sowieso een kans omdat het gemaakt is door de Nederlandse ontwikkelaar M2H en Blackmill Games. Alleen daarom al is het de moeite waard om deze multiplayer shooter een kans te geven. De game scoort op Metacritic gemiddeld een 7, dat is een prima score voor een indiegame. Hopelijk is hij op de console net zo tof. De game is niet fysiek verkrijgbaar op disc, daarentegen wel als download. De game staat alleen nog niet in de PlayStation Store en Xbox Live Store vermeld.

Verder verschijnen de volgende games deze week, allemaal op 30 augustus:

Champions of Anteria
God Eater Resurrection
Resident Evil 4
God Eater 2 Rage Burst

Zijn er games waar je deze week naar uitkijkt? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit bericht.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer