Deze week: Pokémon HeartGold, Alan Wake & meer

Geplaatst: 17 mei 2010 12:00
Aangepast: 30 april 2022 21:41
-

Afgelopen week vloog weer als een trein voorbij. Voor 'Deze week' bespreek ik wat jullie allemaal op onze website kunnen verwachten.

ModNation Racers

Afgelopen dinsdag is Peter op het persevent geweest van ModNation Racers en vertelt hij ons in zijn 'Op bezoek bij' artikel hoe hij het event heeft ervaren. Ook kunnen we Peters ongezouten mening lezen in de review van ModNation Racers.

Platform: PS3, PSP
Uitgever: Sony
Releasedatum: 21 mei 2010

ModNation Racers kan je vergelijken met LittleBigPlanet. Je kunt alles zelf maken; je racer, de auto en zelfs de banen kun je zelf ontwikkelen.

ModNation Racers

Pokémon HeartGold

Haakon is afgelopen tijd met de game Pokémon HeartGold aan de gang geweest, waarvan we deze week nog een review kunnen verwachten.

Platform: DS
Uitgever: Nintendo
Releasedatum: 2 april 2010

Pokémon HeartGold is de remake op de gouden game die tien jaar geleden in Amerika uit zijn gekomen. Je kunt dus opnieuw genieten van oude bekenden als Cyndaquil en Lugia. Een leuk extraatje bij je aankoop is de zogenaamde Pokéwalker, waarmee je bijvoorbeeld je Pokémon ervaringspunten toe kunt kennen terwijl je zelf loopt. Zo zit je in ieder geval niet de hele dag achter je DS om de oude avonturen opnieuw te beleven.

Pokmon HeartGold

Alan Wake

Dinsdag gaan we eerst met ons hele team langs Michelle om ons beloofde stukje taart op te halen, omdat ze dan alweer negentien wordt. Hieperdepiep Hoera! Een aantal van onze redacteuren hebben op dit moment examen en hierdoor hebben we gewoon weinig mankracht om de hoeveelheid games te behandelen die op de redactie binnenkomen. Wil je ons helpen?? We hebben er allemaal lang op zitten wachten, maar eindelijk is het zover. Alan Wake is afgelopen week op onze redactie binnengekomen. Deze week kunnen jullie dan ook een review van Wouter verwachten.

Platform: X360
Uitgever: Microsoft
Releasedatum: 21 mei 2010

Duik in het leven van de succesvolle schrijver Alan Wake. Tenminste, hij was succesvol totdat hij te maken kreeg met een zogenaamd writers-block en geen letter meer op papier wist te krijgen. Zijn vrouw Alice neemt hem mee naar het stadje Brightfalls, maar al snel gaat alles mis. Alice wordt ontvoerd en het is aan Alan om haar terug te vinden.

Lost Planet 2

We hebben er even op moeten wachten, maar Lost Planet 2 kwam dan eindelijk met de post binnen op de redactie. De game is eigenlijk al een tijdje uit, maar toch zijn we blij dat we de game binnen hebben gekregen. Of Klaas dat ook is, lees je in zijn review voor de PlayStation 3.

Platform: PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Capcom
Releasedatum: 11 mei 2010

De game begint tien jaar na het eerste deel en zal dieper induiken op het verhaal van E.D.N.III. In de tien jaar na Lost Planet is het ijs gesmolten en zijn er jungles tevoorschijn gekomen. Je kruipt in de huid van een sneeuwpiraat om de controle over E.D.N.III over te nemen.

Lost Planet 2

Verder kunnen we deze week de preview van Split/Second verwachten van Disney, geschreven door Klaas en natuurlijk sluiten we de week af met een kersverse column geschreven door alweer Klaas (hij heeft het druk deze week). Ook verschijnt er een nieuwe NL Charts. Zal Super Mario Bros. Wii weer de eerste plaats terugpakken?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer