Deze week: Race Driver GRID Reloaded

Er verschijnen deze week natuurlijk nog meer top titels, zoals onder andere Final Fantasy XIII. Onze redactie heeft het geluk gehad om deze game al te spelen en de bevindingen zullen aanstaande dinsdag in een review te lezen zijn.

Race Driver GRID

De fans van racegames hun hart weer ophalen, want deze week verschijnt de 'Game of the Year' editie van Race Driver GRID genaamd Race Driver GRID Reloaded. In deze versie van Race Driver GRID maken acht extra racewagens en twee nieuwe multiplayer opties hun opwachting.

Race Driver GRID is terug, als Race Driver GRID Reloaded editie. Deze editie bevat het 8-ball pack, met acht extra racewagens en twee nieuwe multiplayer opties. Beleef opnieuw de adrenaline kick van Race Driver GRID vanaf de start, tot aan de finish.

Platform: PS3/X360
Uitgever: Codemasters

Racing Double Pack (Classics)

Codemasters komt met de beste Classics racegames, van de afgelopen drie jaar, als bundel voor de Xbox 360.

Platform: X360
Uitgever: Codemasters

Racing Mega Pack

Codemasters komt met de beste drie racegames, van de afgelopen drie jaar, als bundel voor de pc.

Platform: pc
Uitgever: Codemasters

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?