Deze week: Ratchet & Clank: All 4 One en Rayman Origins

Achter de schermen zijn we ons alvast aan het voorbereiden op het nieuwe jaar. Wat we precies gaan doen en wat je allemaal kunt verwachten van ons in het nieuwe jaar, dat houden we nog even geheim.

In deze week nemen we altijd de week even met jullie door wat je allemaal op onze website kunt verwachten. Vaak is het een opsomming van dingen die je op onze website kunt tegenkomen komende week, maar dat proberen we te veranderen komende tijd. We willen iets meer de diepte in.

Eerst het belangrijke nieuws van afgelopen week:

- DiRT Showdown aangekondigd
- Konami onthult trailer van de nieuwe Metal Gear-game
- Video: Mario komt naar Just Dance 3
- YouTube en MUZU.TV op Xbox LIVE
- Sony kondigt Plants vs. Zombies aan voor de PlayStation Vita
- Alan Wake komt officieel naar de pc
- Square Enix member service gehacked
- Patch in aantocht voor Skyward Sword
- Ninja Gaiden 3 krijgt releasedatum
- LEGO The Lord of the Rings aangekondigd

Artikelen deze week op Gameliner

Robbert is aan de slag gegaan met Ratchet & Clank: All 4 One voor op de PlayStation 3. Daarnaast gaat Ruud los in Rayman Origins voor de Nintendo Wii. De game kreeg van Wouter vijf sterren en volgens hem was het de game van het jaar. Dat vond niet alleen Wouter, maar ook de rest van de redactie. Deze game kreeg namelijk een plekje in onze top vijf nominaties uit de categorie: actie en avonturen van de Gameliner Awards 2011.

Releases van deze week

- Star Wars: The Old Republic (pc)

onbekend

Vaste prik

Verder kun je natuurlijk op Gameliner terecht voor de vaste kost, zoals gehaktdag op de woensdag, de column op vrijdag en de nieuwe verkoopcijfers op de zondag. We zullen voor het nieuwe jaar met nog veel meer nieuwe, vaste, rubrieken komen. Mocht je een leuk idee voor ons hebben laat het ons dan even in de reactieveld hieronder weten.

Tot aan 22 december kun je nog je stem uitbrengen op je favoriete game in de zeven verschillende categorieën, waarin wij in elke vijf verschillende games hebben genomineerd. Welke prijzen je ermee kunt winnen zie je in de zevental afleveringen die wij speciaal voor de Gameliner Awards hebben gemaakt.

Daarnaast hebben we nog een speciaal verzoek van onze vrienden van Gamersdag.nl. Je kunt namelijk meedoen aan een veiling waar je kunt bieden op super vette goodies voor het goede doel. Het geld gaat in zijn volledigheid naar het glazen huis van Serious Request, die dit jaar in Leiden staat.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?