Deze week: Rayman Origins en WWE 12

Je hebt afgelopen week flink wat reviews voorbij zien komen op de site, de laatste loodjes zijn gelegd. Aanstaande vrijdag komt er nog een bak aan games voor dit jaar uit en dan is het zo'n beetje gedaan voor dit jaar, wat dat betreft. Zoals je gewend bent van ons eerst het belangrijkste nieuws van afgelopen week:

- Halo 4 komt volgend jaar
- Vodafone gaat er met de Vita vandoor!
- League of Legends groeit als kool
- Nieuwe Xbox Dashboard beschikbaar vanaf 6 december
- Rayman 3 keert terug
- Sony maakt line-up bekend voor de PlayStation Vita
- Binnenkort bèta van Counter-Strike: Global Offensive
- People Can Fly bezig met Gears of War prequels?
- Packshots van de PlayStation Vita bekend

Artikelen deze week op Gameliner

Voor deze week hebben wij een aantal artikelen op het programma staan, waarvan een zestal reviews. De eerste review die voorbij komt is Rayman Origins van Ubisoft, welke door Wouter onder handen wordt genomen. Justin haalt zijn worstelpak uit de kast en neemt het op tegen andere toppers in WWE 12 van uitgever THQ. Wouter is aan zet en neemt de game Fusion Genesis van ontwikkelaar Starfire Studios onder de loep. Wat Wouter van deze RPG-shooter vind, lees je in zijn review.

onbekend

Ruud is aan de slag gegaan met Mario & Sonic op de Olympische Spelen: London 2012 voor de Nintendo Wii. Hoeveel gouden medailles zal hij binnen weten te halen? Lees het allemaal in zijn review. Klaas doet zijn rentree in de redactie en neemt de game James Bond: Goldeneye Reloaded voor de Xbox 360 onder zijn houden. De laatste review die jullie deze week kunnen verwachten is er een met een hoog puzzel-gehalte. Rick is aan de slag gegaan met de Nintendo DS-game; Professor Layton en de melodie van het Spook.

Releases van deze week

- Iron Brigade (X360)
- Assassin's Creed: Revelations (pc)
- Mario Kart 7 (3DS)
- Happy Feet 2 (X360, PS3, Wii en 3DS)
- Power Ranger Samurai (Wii)

Vaste prik

Ook hebben we deze week weer vaste kost op het programma staan, zoals de column die deze week door Wouter wordt geschreven. Op de woensdag staan in Nederland de gehaktballen op tafel, daarom presenteren wij geheel in stijl de rubriek gehaktdag. In gehaktdag bespreken wij leuke onderwerpen uit gameland, deze week door onze Robbert. Het weekend kun je weer alles lezen over de best verkopende games van afgelopen week in NL Charts.

Deze week staat verder helemaal in het teken van twee belangrijke gebeurtenissen. Twee feestelijke gebeurtenissen, want naast dat Wouter zijn vijf jaar jubileum viert gaan de Gameliner Awards vanaf 1 december aanstaande van start.

Bij de Gameliner Awards kun je één van de zes, door ons genomineerde games uit zeven verschillende categorieën kiezen. Dit jaar gaan we het net iets anders doen dan vorig jaar, dus wees erbij. Je leest er in elk geval alles over deze week op onze website.

Vergeet natuurlijk ook niet mee te doen aan de prijsvraag van LEGO Harry Potter: Jaren 5 - 7. De game kreeg van mij vier van de vijf sterren en is zeker een musthave. Klik hier en ga naar de prijsvraag!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?