Deze week: Resident Evil 7 en Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We zijn alweer aanbeland bij de laatste volledige week van januari en zoals gebruikelijk bekijken we op maandag welke games er deze week verschijnen. De grootste release is ongetwijfeld de horrorgame, Resident Evil 7. Mocht je liever wat vrolijks hebben dan is er ook nog Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter.

Resident Evil 7 - pc, PlayStation 4, Xbox One

In Resident Evil 7 speel je als Ethan Winters die op zoek is naar zijn vermiste vrouw Mia. Na wat onderzoek beland hij op een verlaten boerderij in Louisiana, die misschien wel niet zo verlaten is als het lijkt. Je beleeft de game vanuit first-person en net zoals in de vorige delen zijn er puzzels, moeten er items worden verzameld en zijn er zo nu en dan vijanden die gedood moeten worden. Resident Evil 7 ligt vanaf 24 januari in de winkels voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue- PlayStation 4

Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue is een verzameling van Kingdom Hearts-games. Deze bevat Kingdom Hearts: Dream Drop Distance HD, de cinematische film Kingdom Hearts χ Back Cover en de nieuwe episode Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep - A Fragmentary Passage. Deze game speelt zich af na de gebeurtenissen van Birth by Sleep en bevat Aqua als hoofdpersonage. Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue ligt vanaf 24 januari in de winkels voor de PlayStation 4.

Deze week verschijnen ook de volgende games:

- Yakuza 0 - PlayStation 4 - 24 januari
- Tales of Berseria - pc, PlayStation 4 - 27 januari

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 7: Biohazard

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

24 januari 2017

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer