RE7-director staat aan het roer van Resident Evil 9

Geplaatst: 2 juli 2024 16:30
-

Het is misschien niet de grootste verrassing van de eeuw, maar enthousiast zijn we wel! Resident Evil 9 is in de maak en Koshi Nakanishi leidt het project.

Dit nieuwtje werd gisterennacht vrijgegeven tijdens de Capcom NEXT-uitzending. Nadat Dead Rising Deluxe Remaster, Resident Evil 7 voor de iPhone en Kunitsu-Gami: Path of the Goddess waren langsgekomen, nam de Japanse gamemaker nog even de tijd om te kletsen met een aantal iconische leden. Eén daarvan draagt de naam Koshi Nakanishi. Hij staat voornamelijk bekend vanwege zijn voortreffelijke werk als game director van Resident Evil 7 en diens uitbreidingen. Nakanishi geeft aan dat ze na Resident Evil 7 het moeilijk vonden om te bepalen hoe ze verder gingen met de franchise - zeker nadat ze de reeks eerst uit het actiegenre hebben moeten trekken. Echter, ze hebben nu een richting gevonden en ze kunnen niet wachten om ons meer te tonen.

De geruchtenmolen draait al een tijdje op volle toeren als we het hebben over Resident Evil. Zo zou Capcom werken aan Resident Evil Zero en Code Veronica remakes, maar zijn er ook geluiden in de wandelgang aanwezig over een remake van de eerste Resident Evil en RE9.

Wat verwacht jij van Resident Evil 9? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Capcom
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 7: Biohazard

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

24 januari 2017

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord