Resident Evil 7 verschijnt deze week op Nintendo Switch

Geplaatst:
Aangepast: 15 juni 2018 19:14

Capcom heeft zojuist bekendgemaakt dat Resident Evil 7, die begin vorig jaar verscheen op de console en pc, deze week naar de Nintendo Switch komt via de cloud. Het is onduidelijk of de game ook in Europa beschikbaar is.

Resident Evil 7 is enkel 45 megabyte zwaar en wordt rechtstreeks vanuit de servers van Capcom gedraaid middels een cloud-dienst (zoals PlayStation Now). Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom de port niet zo enorm zwaar is.

De hybride console heeft mogelijk altijd een internetverbinding nodig om deze game te draaien. De Nintendo Switch gebruiken waarvoor het 'gemaakt' is, meenemen op weg, zit er bij deze game mogelijk niet in.

Bron: Capcom
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 7: Biohazard

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

24 januari 2017

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer