Deze week: Shrek Voor Eeuwig En Altijd en Armada 2526

Dit is voor even de laatste 'deze week' voor de zomerstop. Het schrijven van dit artikel vergt altijd even wat voorbereidingstijd en nu veel van onze redacteuren op vakantie zijn en het weer het ook niet altijd toelaat om binnen te blijven, hebben we besloten om er voorlopig even mee te stoppen. Maar niet voordat ik jullie vertel wat wij deze week en de aankomende weken allemaal op het programma hebben.

Shrek Voor Eeuwig En Altijd

Afgelopen week hadden veel van onze redactieleden tentamen. Zo ook Michelle. Toch vond ze een plekje in haar dikke agenda om de game Shrek: Forever After van uitgever Activision te checken. In haar review van deze week wat ze er van vindt.

Platform: Nintendo NDS, Nintendo Wii, pc, PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Activision
Releasedatum: 25 juni 2010

Shrek Voor Eeuwig En Altijd speel je wederom met Shrek in de hoofdrol. De game is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm, wat alweer de vierde is uit de reeks.

Transformers: War for Cybertron

Afgelopen zaterdag kon je in de review van Klaas lezen wat hij van de nieuwe Transformers: War for Cybertron voor de Xbox 360 vindt. Deze week gaat Roy, al is het iets later dan gehoopt, aan de slag met de game voor de PlayStation 3. De reden: we kregen de review copy iets later op de redactie binnen.

Platform: Nintendo NDS (Autobots), Nintendo NDS (Decepticons), Nintendo Wii, pc, PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Activision
Releasedatum: 25 juni 2010

Wordt het ultieme wapen in de laatste, epische oorlog van de Transformers. Vecht in actievolle battles op het land en in de lucht en haal de overwinning binnen.

Armada 2526

De nieuwe telg uit de renstal van Iceberg Interactive, Armada 2526, kwam afgelopen vrijdag op onze redactie binnen. Na wat nachten doorgehaald te hebben kun je daar deze week het resultaat van lezen in de review van Joost.

Platform: pc
Uitgever: Iceberg Interactive
Releasedatum: 2 juli 2010

Armada 2526 speelt zich buiten deze wereld af. Verken tijdens je reis de Melkweg, sticht kolonies en breidt je aantal schepen uit om zo grootste conflicten uit de weg te gaan.

Verder nog...

Dat was het dan zo'n beetje wat betreft de reviews. We hebben deze week geen previews op het programma staan, daarentegen proberen we je natuurlijk wel op de hoogte te houden van het laatste nieuws in gamesland. Nu we aanbeland zijn bij de laatste zinnen van dit artikel, zal ik ook maar direct bekend maken wat jullie de komende zomer allemaal van ons kunnen verwachten.

Eind juli zijn we bij Nintendo uitgenodigd om de nieuwe handheld, de Nintendo 3DS, te komen checken. Je vindt op Gameliner daarvan een uitgebreid verslag terug. Ook zullen er enkele previews de revue passeren, waaronder Mafia 2 of Rock Band 3.

Maandag 15 augustus is deze week weer helemaal bij jullie terug. Op 18 augustus reizen Joost, Peter en ik af naar Keulen, want dan vindt tot en met 22 augustus de gamescom plaats. Woensdag zullen we diverse uitgevers afgaan om 'behind closed doors' games te checken en met jullie delen. Zaterdag komen Joost en ik terug op de beurs samen met Wouter en Yordi, om af te maken waar we die woensdag daarvoor mee gestart waren.

Voor nu rest mij alleen nog te zeggen: tot 15 augustus en dat we maar een prachtige zomer mogen ingaan, waarin het Nederlands-elftal wereldkampioen wordt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?