Mario Kart 8 Deluxe

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 28 april 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Deze week: Sniper: Ghost Warrior 3, Little Nightmares, en Mario Kart 8 Deluxe

Het is weer maandag en dat betekent dat we een rij met gamereleases, welke de komende dagen uitkomen, voor jullie hebben klaargezet. Daarbij heb je naast deze nieuwe gamereleases ook de kans om tijdens Koningsdag de kleedjesmarkten af te struinen naar verloren gamepareltjes.

Sniper: Ghost Warrior 3 - Xbox One, PlayStation 4, en pc

Vanaf morgen kunnen we aan de slag met een nieuwe shooter. Sniper: Ghost Warrior 3 is vanaf morgen namelijk beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4, en pc. De game speelt zich af in een open wereld, waarin drie legers elkaar van de aardbodem proberen weg te vagen. Tijdens de game kruip je in de huid van sluipschutter Jonathan North, die naar Georgië reist om de uitkomst van deze oorlog in eigen handen te nemen.

Little Nightmares - Xbox One, PlayStation 4, en pc

Bandai Namco en ontwikkelaar Tarsier Studios laten je de ergste kindernachtmerries herbeleven in de game Little Nightmares. In de game bestuur je een klein meisje die probeert te ontsnappen uit The Maw, een soort gevangenis tussen droom en nachtmerrie in dat vol zit met monsters die haar willen opeten. Little Nightmares ligt vanaf vrijdag in de winkels voor de Xbox One, PlayStation 4, en pc. Naast een standaard editie verschijnt er ook een speciale Six Edition, welke naast de game zelf een figure van Six, een speciale verpakking, een exclusieve A3-poster, een Stickervel, en een soundtrack cd bevat.

Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch

Mario Kart 8 keert terug. Nintendo brengt aankomende vrijdag een speciale Mario Kart 8-versie uit voor de Nintendo Switch. De game verschijnt onder de naam Mario Kart 8 Deluxe en bevat alle banen en karakters uit de Wii U-versie, inclusief alle verschenen DLC-content. Daarnaast bevat de game nieuwe karakters, bestaande uit: Inkling-jongen en Inkling-meisje uit Splatoon, King Boo, Dry Bones en Bowser Jr. Ook kan je in de Nintendo switch-versie twee voorwerpen tegelijkertijd dragen.

Naast de bovenstaande games verschijnen deze week ook de volgende gametitels:

Lock's Quest - vanaf 25 april op PlayStation 4 en Xbox One
Dragon Quest Heroes II - vanaf 28 april op PlayStation 4
Portal Knights - vanaf 28 april op PlayStation 4 en Xbox One
Outlast Trinity - vanaf 28 april op PlayStation 4 en Xbox One
Puyo Puyo Tetris - vanaf 28 april op PlayStation 4 en Nintendo Switch

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?