Check hier alle The Triple-i Initiative content

Deze week: stilte voor de storm

Geplaatst: 9 januari 2012 09:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We zijn alweer op de negende dag van 2012 aangekomen; de tijd vliegt. De aankomende weken hebben we niet zo'n enorm druk programma, maar toch is het de moeite waard om Gameliner in de gaten te houden.

Zo zullen we onder andere met de vooruitblikken doorgaan. Ik heb op de laatste dag nog een soort van overzichtspagina gepland, waarin alle items nog eens voorbij zullen komen. Uiteraard zijn we benieuwd naar jullie mening.

Over jullie mening gesproken: vanaf nu kun je ook je eigen column maken en opsturen naar redactie@gameliner.nl. We zullen vanaf nu dan ook regelmatig gastcolumns plaatsen naast die van onszelf.

Robbert en ik zijn afgelopen week bij Bethesda Softworks in Eindhoven en Ubisoft in De Meern langs gegaan om daar de Gameliner Awards 2011 trofeeën af te geven. Het is altijd mooi om te zien hoe blij uitgevers met hun prijzen zijn. Ze hebben het verdient, dus waarom ook niet.

Maar naast dit alles moest er ook nog gegamed worden. Ik ben normaal meer van de race of de platform-games, maar deze week heb ik mijn eerste stapjes gezet in Portal. De game kreeg ik van Koen en ik ben tot diep in de nacht doorgegaan en speel het nog steeds. Ik heb daarnaast nog genoeg andere games op de stapel liggen die gedaan moeten worden. Aangezien het nog steeds rustige weken zijn, komen die games zeker aan de beurt.

Kortom: ook deze week zit je weer helemaal goed bij Gameliner.nl.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer