Deze week: Super Mario Galaxy 2 en Toy Story 3

Geplaatst: 7 juni 2010 12:00
Aangepast: 30 april 2022 22:15

De mussen vallen dood van het dak door de hitte golf wat ons land overheerst. Maar wij zouden Gameliner niet zijn als we niet weer toffe content voor jullie in petto hebben 'deze week.

Super Mario Galaxy 2

We beginnen de week met de review van de nieuwste game van de wereldberoemde loodgieter, Mario. We hebben het hier over Super Mario Galaxy 2 natuurlijk. Twee weken geleden waren Nick en ik 'op bezoek bij' Nintendo om een eerste indruk te krijgen van de game. Zijn we nog steeds zo enthousiast over de game?

Platform: Nintendo Wii
Uitgever: Nintendo
Releasedatum: 11 juni 2010

In 2007 zette Super Mario Galaxy de wereld van de games op z'n kop, en dat kunstje gaat Mario herhalen in dit directe vervolg vol nieuwe levels en nieuwe power-ups. Dit keer krijgt Mario hulp van zijn dinosaurusvriendje Yoshi.

Toy Story 3

28 juli verschijnt de lang verwachte vervolg op Toy Story 2 in de bioscoop. Deze week kun je de preview lezen van Toy Story 3 welke op 16 juli moet gaan verschijnen.

Platform: Nintendo NDS, Nintendo Wii, pc, PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360
Uitgever: Disney Interactive Studios
Releasedatum: 18 juni 2010

Ze zijn terug van weggeweest: Woody en Buzz maken hun langverwachte comeback in Toy Story 3: The Videogame. In de game volg je hetzelfde verhaal als in de film die in de zomer van 2010 verschijnt.

Verder nog...

  • Vorige week was Yordi 'op bezoek bij' Capcom om enkele aankomende toppers, welke dit jaar op de planning staan, te spelen. Lees het terug in 'op bezoek bij' Capcom.
  • Eén van de games die Yordi heeft gespeeld is Dead Rising 2. Wat we van de game kunnen verwachten lees je deze week in zijn artikel 'Gespeeld'.
  • Een game van een heel ander kaliber, maar daarom niet minder leuk is Tiger Woods PGA Tour 11 van Electronic Arts. Yordi verteld ons wat we van de game kunnen verwachten. Een game wat echt voor Yordi gemaakt is, of niet!

Sander zal de week afsluiten met een nieuwe column en naast dat, zal er natuurlijk weer vertrouwt een nieuwe NL Charts verschijnen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer