Deze week: The Last Guardian en Dead Rising 4

We zijn in de laatste maand van het jaar aangekomen. Het is vandaag Pakjesavond, maar de meeste van jullie hebben de verjaardag van de Goedheiligman afgelopen weekend al gevierd en anderen hebben de kerstboom alvast neergezet. Sinterklaas gaat morgen in ieder geval alweer huisomkeer met zijn pieten en pakjesboot 15 naar Spanje. Gelukkig wordt zijn afwezigheid deze week opgevuld met twee toppertjes.

The Last Guardian

Hoe heilig Sinterklaas dan ook wel niet mag zijn en hoe gelovig je ook bent, niemand kan ontkennen dat het een godswonder is dat The Last Guardian überhaupt het levenslicht heeft kunnen gezien. De game komt na jaren van ontwikkeling eindelijk uit voor de PlayStation 4. Het verhaal gaat over de bijzondere band tussen een jongen en het mysterieuze wezen, Trico. De game is al sinds 2009 in ontwikkeling, en werd oorspronkelijk gemaakt voor de PlayStation 3. De game zou aanvankelijk in oktober van dit jaar uitkomen, maar is op het laatste moment uitgesteld naar 6 december 2016.

Dead Rising 4

De enige overeenkomst die ik kan vinden tussen Dead Rising 4 en deze feestmaand, is dat ze er allebei vaak zijn. Dead Rising 4 speelt zich, net als de eerste twee delen, af in een druk winkelcentrum. In het echt kom je er natuurlijk geen horde aan zombies tegen, alhoewel, sommige mensen kunnen zich soms vreemd gedragen. In Dead Rising 4 weet je één ding zeker, je kunt alles afknallen wat je tegenkomt. Heel lang wachten hoeft niet meer, want de game is vanaf morgen verkrijgbaar voor de Xbox One.

Dat was het weer voor deze week. Volgende week zijn we weer terug met een nieuwe Deze week. Laat ons in het onderstaande reactieveld weten op welke game jij zit te wachten of welke game je kunt wegstrepen op je backlog.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?