Deze week: The Last of Us en Animal Crossing: New Leaf

Deze week is het een bijzondere week, niet alleen omdat er twee grote games uitkomen, maar ook omdat dit de week is van de E3.

Vanavond om zeven uur (Nederlandse-tijd) trapt Microsoft af. Microsoft staat behoorlijk onder vuur bij zijn achterban, vanwege de altijd online functie en ietwat teleurstellende persconferentie afgelopen mei. Microsoft heeft beloofd dat ze deze E3 flink wat exclusieve titels gaan aankondigen. We zullen zien. Electronic Arts is als tweede aan de beurt vanavond. Hier zal Justin ook bij zijn voor ons. Ubisoft is als derde met zijn persconferentie aan de beurt, precies om 0:00 uur (Nederlandse-tijd).

Sony houdt voor ons zijn persconferentie precies midden in de nacht. Eén van de dingen waar ik persoonlijk heel erg benieuwd naar ben is hoe de nieuwe console er van Sony uit gaat komen te zien.
Nintendo heeft hun persconferentie dit jaar overgeslagen. In de plaats daarvan zal Nintendo een speciale Nintendo Direct aflevering organiseren die volledig in het teken staat van de E3.

Releases van deze week

Eén van de games waar we deze week mee aan de slag kunnen is er eentje van Sony. The Last of Us, ontwikkeld door de makers van Uncharted, Naughty Dog. Nadat een virus miljoenen slachtoffers heeft geveld, leeft de mensheid voort in quarantaine zones die onder toezicht staan van het Amerikaanse leger. The last of us volgt Joel een Veteraan die een belofte heeft gemaakt om een meisje veilig te begeleiden.

onbekend

Daarnaast kunnen Animal Crossing-liefhebbers aan de slag met Animal Crossing: New Leaf voor de Nintendo 3DS. De game is inmiddels ook al door Rick onder de loep genomen. In Animal Crossing: New Leaf leef je in een plattelands dorpje samen met antropomorfe dieren. De grootste verandering in New Leaf ten opzichte van andere delen is dat de speler nu burgemeester van het dorp wordt. Dit opent nieuwe mogelijkheden die het dorp persoonlijker maken zoals het bouwen van community projecten (banken, lantaarnpalen, piramides, etc.) en het instellen van wetten die het spel beïnvloeden.

onbekend

Dit waren dan de games waar je deze week mee aan de slag kunt.

Artikelen deze week op Gameliner

We zitten deze week bovenop het nieuws. Daarnaast hebben we redelijk wat Hangouts voor jullie in het verschiet, zoals bijvoorbeeld de voorbeschouwingen en de nabeschouwing van elke persconferentie. Houd Gameliner dus goed in de gaten deze week dat helemaal in het teken staat van de E3. Tot volgende week.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?