Deze week: The Witcher 2, LEGO Pirates of the Caribbean en meer

Geplaatst: 9 mei 2011 11:00
Aangepast: 1 mei 2022 14:06

We zijn de afgelopen week overspoeld met nieuws over het PlayStation Network. Helaas is het nog altijd offline, maar hopelijk komt daar deze week verandering in. We houden je er ook deze week van op de hoogte.
Alle nieuwsberichten over het PlayStation Network worden voor je bijgehouden in een speciale topic op het forum.

Naast het PlayStation Network drama was er natuurlijk ook nog ander nieuws:

- Assassin's Creed Revelations laat zich vaag zien
- Resistance 3 demo: spelen is bètalen
- Deus Ex: Human Revolution toont systeemeisen
- Nintendo werkt aan verbeterde online functie
- Systeemeisen van Duke Nukem Forever bekend
- Metro: Last Light aangekondigd
- Nintendo heeft prijsverlaging aangekondigd & Nintendo komt met budgetlijn naar Europa
- Mass Effect 3 release uitgesteld
- Heavenly Sword 2 wordt binnenkort aangekondigd?

Michelle heeft ons verlaten na bijna twee jaar van dienst te zijn geweest als trouwe redacteur. Wij missen haar nu al. Mocht je met de pen in de hand geboren zijn en altijd al gamejournalist willen worden, laat dan van je horen!

Artikelen

We hebben het qua content een rustig weekje, maar we kunnen je alvast wel verklappen met welke games we aankomende week bezig zullen gaan. Zo verwachten we The Witcher 2 en LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game op de redactie. Ook heeft Sony ons beloofd nog een exemplaar van SOCOM: Special Forces te sturen voor de PlayStation 3. Ook verwachten we Brink op de redactie.

In elk geval kun je deze week een review verwachten van Operation Flashpoint: Red River voor de Xbox 360 van Klaas en zal ik mijn kunsten vertonen in Dead or Alive: Dimensions voor de Nintendo 3DS.
Joost zal met de review van Homefront voor de pc komen deze week.

LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game
De piraten zijn terug. In de game kun je op een humoristische, platte manier alle vier de verhalen van Jack Sparrow en kornuiten beleven, maar dan in LEGO-stijl.
Releasedatum: 13 mei 2011
Uitgever: Disney
Ontwikkelaar: Traveller's Tales

Releases

De komende week komen de volgende twee games op het strijdtoneel:
Brink (voor de PS3, X360 en de pc) en LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game (voor de 3DS, NDS, Wii, PS3, PSP en de X360).

Verder nog…

  • Deze week kun je nog meedoen aan de Armada 2526 prijsvraag en daarmee een toffe bundel winnen, welke bestaat uit Armada 2526 en de uitbreiding Supernova. De prijsvraag duurt tot en met 13 mei en daarna gaan we een winnaar kiezen.
  • Vrijdag zullen we een nieuwe prijsvraag starten, dat helemaal in het teken staat van de achtergrond. Houd de website gewoon in de gaten.
  • Deze week verzorgd Wouter de column en zullen we net zoals altijd op zaterdag een nieuwe Nederlandse game charts voor jullie plaatsen en maandag zitten we alweer in een nieuwe week.

Mocht je vanaf Headliner komen, dan hebben wij helaas slecht nieuws. Door een technisch probleem worden onze nieuwsberichten niet meer ingeladen. Dus mocht je altijd nieuws checken vanuit Headliner willen we je vragen om gewoon onze website rechtstreeks te bezoeken. Onze techniek mannen zoeken naar een oplossing.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer