Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Deze week: The Witcher en meer

Volgende week barst het E3 geweld los in Los Angeles. We zijn daar natuurlijk weer met de kippen bij. Maar voordat ik op de feiten vooruit loop, eerst nog even een korte vooruitblik op wat jullie kunnen verwachten deze week op Gameliner.nl.

Eerst duik ik met jullie even in de belangrijkste nieuwsberichten van de afgelopen week.

- Nieuwe Carmageddon in aantocht?
- L.A. Noire snelst verkopende nieuwe IP in de UK
- Veel nieuwe functies in Modern Warfare 3 engine
- E3 : Sony's persconferentie duurt 5 uur
- Xbox Live problemen
- Konami kondigt nieuwe IP aan
- PlayStation 4 onderweg
- Eerste paar screenshots uit de Tomb Raider trailer

Artikelen

In 2007 kwam The Witcher uit voor de pc. Vorige week verscheen de opvolger van deze RPG-game op de redactie en Joost gaat jullie er alles over vertellen zijn review. Als je dacht dat schaken voor sukkels is, dan heb je het goed mis. Wouter die gaat battellen met schaakstenen in Battle vs. Chess op de PlayStation 3.
L.A. Noire van Rockstar Games is kanshebber voor de titel 'beste game' van het jaar, maar is Yordi het daar ook mee eens? Lees het in zijn review. Mocht je niet kunnen wachten kun je ook altijd de review van Peter lezen van de game.

Ook kunnen jullie eindelijk de multiplayer review lezen van Brink, door Jasper. Onze eigen review exemplaar is met een postbode mee naar huis gegaan, daarom komt de game later online dan bedoeld. Excuses!
En dan tot slot de game waar ik het hele jaar al naar heb zitten uitkijken en zoals ik wel eens vaker zeg ik bewaar het lekkerste voor het laatst. Je leest alles over DiRT 3 in mij review deze week.

DiRT 3
De game DiRT 3 bevat onder andere parcouren met sneeuw en ijs, een dynamisch weersysteem, vele voertuigen, online-multiplayer en de optie op direct je replays up-te-loaden naar Youtube. Kortom urenlang race plezier.
Releasedatum:24 mei 2011
Uitgever: Codemasters
Ontwikkelaar: Codemasters

Releases

De releases in de week voor de E3 verdienen natuurlijk net zo goed de aandacht. Hunted: The Demon's Forge van Bethesda Softworks moet komende week verschijnen, maar ook kunnen we aan de slag met de gelijknamige opvolger van White Knight Chronicles, deel 2.

Verder nog…

  • Aankomende vrijdag kunnen we een nieuwe column verwachten van Jasper en zaterdag weer een nieuwe Nederlandse Charts zoals altijd.
  • Je kunt alleen deze week meedoen aan de prijsvraag van L.A. Noire. Maak alleen deze week nog kans op één van de drie goodie-bags. Klik hier om naar de actie te gaan.
  • In samenwerking met Activision organiseren we een prijsvraag van Transformers Dark of the Moon, waarbij je kans kunt maken op één van de drie Xbox 360-titels. De game verschijnt op 24 juni. Doe nu mee!
  • De maand loopt dinsdag alweer tot zijn eind, daarom vroegen we de redactie welke game ze de afgelopen maand helemaal grijs hebben gespeeld.

Komend weekend en de week dat daarop volgt staat helemaal in het teken van de E3. Zo zullen we jullie voorzien van het laatste nieuws uit Los Angeles. Ook kunnen jullie een nieuwe Gameliner TV-item verwachten.
Volgende week weer een nieuwe Deze week dat helemaal in het teken staat van de E3, verzorgd door niets en niemand minder dan Koen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?