Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Deze week: Tijd om het basketbalveld op te gaan in NBA 2K17

Geplaatst: 19 september 2016 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Een nieuwe week is aangebroken, het is weer maandag! Het is bijna herfst en tijd om weer wat meer binnenshuis te gaan doen. Zeker als het net zo regent als voorgaande jaren. Het is ook een rustige week voor de gameliefhebbers. Er staat niet veel op het programma deze week, maar basketbal-fans: opgelet!

NBA 2K17 - pc

Deze week kunnen pc-bezitters aan de slag met NBA 2K17. Deze basketbalgame heeft geen grote veranderingen doorgevoerd, maar gaat toch anders aanvoelen dan de voorgaande delen. 2K heeft zich met dit deel vooral gefocust op de speelervaring en heeft geprobeerd deze flink te verbeteren. Hoewel basketbal, naast American Football, de nummer één sport van de Verenigde Staten is, is dit jaar voor het eerst de opkomende EuroLeague in de game te zien. NBA 2K17 verschijnt op 20 september voor de pc. De game verscheen vorige week al voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Destiny: Rise of Iron - Xbox One / PS4

Destiny: Rise of Iron is na Destiny: The Taken King de vierde grote uitbreiding in de serie. In de game moet je proberen een gevaarlijke plaag stoppen. Deze is losgebarsten na het neerhalen van de beschermingsmuur van de zuidelijke Old Russia-grens. Je gaat met Lord Saladin naar de Plaguelands en ontdekt wat er is gebeurd met de Iron Lords. De game bevat een gloednieuwe verhaallijn, quests, multiplayer-maps, wapens, en gear. Destiny: Rise of Iron verschijnt 20 september aanstaande voor de Xbox One en de PlayStation 4.

Naast Destiny: Rise of Iron en de pc-versie van NBA 2K17 staat Virginia, een detective thrillergame, op de releasekalender van deze week. Virginia verschijnt 22 september voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One.

Dit waren de games voor deze week.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer