Deze week: Tijd om het basketbalveld op te gaan in NBA 2K17

Een nieuwe week is aangebroken, het is weer maandag! Het is bijna herfst en tijd om weer wat meer binnenshuis te gaan doen. Zeker als het net zo regent als voorgaande jaren. Het is ook een rustige week voor de gameliefhebbers. Er staat niet veel op het programma deze week, maar basketbal-fans: opgelet!

NBA 2K17 - pc

Deze week kunnen pc-bezitters aan de slag met NBA 2K17. Deze basketbalgame heeft geen grote veranderingen doorgevoerd, maar gaat toch anders aanvoelen dan de voorgaande delen. 2K heeft zich met dit deel vooral gefocust op de speelervaring en heeft geprobeerd deze flink te verbeteren. Hoewel basketbal, naast American Football, de nummer één sport van de Verenigde Staten is, is dit jaar voor het eerst de opkomende EuroLeague in de game te zien. NBA 2K17 verschijnt op 20 september voor de pc. De game verscheen vorige week al voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Destiny: Rise of Iron - Xbox One / PS4

Destiny: Rise of Iron is na Destiny: The Taken King de vierde grote uitbreiding in de serie. In de game moet je proberen een gevaarlijke plaag stoppen. Deze is losgebarsten na het neerhalen van de beschermingsmuur van de zuidelijke Old Russia-grens. Je gaat met Lord Saladin naar de Plaguelands en ontdekt wat er is gebeurd met de Iron Lords. De game bevat een gloednieuwe verhaallijn, quests, multiplayer-maps, wapens, en gear. Destiny: Rise of Iron verschijnt 20 september aanstaande voor de Xbox One en de PlayStation 4.

Naast Destiny: Rise of Iron en de pc-versie van NBA 2K17 staat Virginia, een detective thrillergame, op de releasekalender van deze week. Virginia verschijnt 22 september voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One.

Dit waren de games voor deze week.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?