The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Deze week: Titanfall 2, Skyrim Remastered, World of Final Fantasy

De nieuwe gameweek is weer aangebroken en dat betekent een verse lading gametitels, artikelen en nieuws. Zo hebben we vandaag om 18:00 een hands-on artikel van Watch_Dogs 2 voor jullie in petto, maar eerst trappen we de nieuwe week af met de grootste releases van deze week. Over een paar dagen kunnen we aan de slag met Titanfall 2, The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition en mijn persoonlijke favoriet World of Final Fantasy.

Titanfall 2 - pc, PS4 en XONE

Titanfall 2 verschijnt later deze week voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game draait om Jack Cooper en Titan BT-7274. Hoewel Cooper onderdeel is van de Frontier Militia, wil hij graag een Titan Pilot worden. Naast de story mode bevat het tweede deel een multiplayer-modus met zes nieuwe Titans, uitgebreide Pilot-vaardigheden, nieuwe wapens en vaardigheden. Voor de echte gamefanaten komen er ook twee collector's edities uit: Titanfall 2 Marauder Corps Collector's Edition en de Titanfall 2 Vanguard SRS Collector's Edition. De game ligt vanaf 28 oktober in de winkels.

The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition (Remaster) - pc, PS4 en XONE

Vanaf aanstaande vrijdag kunnen we The Elder Scrolls V: Skyrim opnieuw beleven. De game is helemaal opgepoetst en klaar om te schitteren op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het gaat om een remastered-versie met daarbij gelijk alle uitbreidingen en updates. The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition verschijnt op 28 oktober

World of Final Fantasy - PS4 en PSV

Met de nieuwe game World of Final Fantasy voor de deur, hebben Final Fantasy-fans aankomend weekend een volle agenda. De schattige chibi-achtige game bevat meer dan honderd uur aan verhaal gerelateerde gameplay. World of Final Fantasy is vanaf 28 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita. Mocht je jouw pre-order al hebben geplaatst, dan krijg je bij release de Day One Edition cadeau. Deze editie zorgt ervoor dat Sephiroth wordt toegevoegd als summon en je een Red Bonnetberry, White Chocobo, en Glow Moogle ontvangt.

Daarnaast verschijnen deze week
Batman: The Telltale Series - Episode 3 - pc, PS4, XONE - 25 oktober
Root Letter - PS4, PSV - 28 oktober
Dragon Ball Xenoverse 2 - pc, PS4, XONE - 28 oktober

Naar welke titels kijk jij deze week uit? Laat het ons weten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?