Deze week: Toki Tori 2 en Ninja Gaiden 3: Razor's Edge

Geplaatst: 1 april 2013 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Terwijl ik de intro van deze week aan het schrijven was, zat ik me te bedenken dat het vandaag tweede paasdag is. Het is ook nog eens de eerste dag van de nieuwe maand met winterse omstandigheden voor deze tijd van het jaar. Echt warmer wil het niet worden en nu hebben we ook nog eens de klok een uurtje vooruitgeschoven. Waar we wel warmer van mogen worden is natuurlijk BioShock Infinite. Heb je de review al gelezen? Bob, een redelijk nieuw redactielid, is ermee aan de slag gegaan. De komende week komt er tamelijk weinig uit wat echt noemenswaardig is. Dus hebben we voldoende tijd om wat oudere uitgekomen games op te pakken. Ik ga deze week verder met SimCity, waar ik momenteel al meer dan 58 uur in heb zitten. Daarnaast ga ik Luigi's Mansion 2 nog een keer spelen. Ook wel eens lekker zo'n week.

Releases van deze week

Deze week moet het langverwachte Toki Tori 2 uitkomen voor de Wii U nadat het een aantal keren is uitgesteld. De game is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Two Tribes.

Voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 moet Ninja Gaiden 3: Razor's Edge uitkomen van Team Ninja. Het gaat om dezelfde versie die eerder al was uitgekomen voor de Wii U, alleen dan zonder de opties van de Wii U GamePad.

Artikelen van deze week

Kees is aan de slag gegaan met Sly Coopers: Thieves in Time voor de PlayStation 3. Je kunt deze week weer je stem uitbrengen op de topgebruikers van de maand maart en verschijnt er een hoop vaste kost, zoals een kakelverse column van Peter en een hoop meer.

Vergeet natuurlijk niet aan onze win-actie mee te doen. Je kunt een trip winnen naar New York! Naar New York? Ja, om de nieuwe Grand Theft Auto V te spelen. Waar wacht je nog op?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer