Deze week: Toki Tori 2 en Ninja Gaiden 3: Razor's Edge

Terwijl ik de intro van deze week aan het schrijven was, zat ik me te bedenken dat het vandaag tweede paasdag is. Het is ook nog eens de eerste dag van de nieuwe maand met winterse omstandigheden voor deze tijd van het jaar. Echt warmer wil het niet worden en nu hebben we ook nog eens de klok een uurtje vooruitgeschoven. Waar we wel warmer van mogen worden is natuurlijk BioShock Infinite. Heb je de review al gelezen? Bob, een redelijk nieuw redactielid, is ermee aan de slag gegaan. De komende week komt er tamelijk weinig uit wat echt noemenswaardig is. Dus hebben we voldoende tijd om wat oudere uitgekomen games op te pakken. Ik ga deze week verder met SimCity, waar ik momenteel al meer dan 58 uur in heb zitten. Daarnaast ga ik Luigi's Mansion 2 nog een keer spelen. Ook wel eens lekker zo'n week.

Releases van deze week

Deze week moet het langverwachte Toki Tori 2 uitkomen voor de Wii U nadat het een aantal keren is uitgesteld. De game is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Two Tribes.

onbekend

Voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 moet Ninja Gaiden 3: Razor's Edge uitkomen van Team Ninja. Het gaat om dezelfde versie die eerder al was uitgekomen voor de Wii U, alleen dan zonder de opties van de Wii U GamePad.

Artikelen van deze week

Kees is aan de slag gegaan met Sly Coopers: Thieves in Time voor de PlayStation 3. Je kunt deze week weer je stem uitbrengen op de topgebruikers van de maand maart en verschijnt er een hoop vaste kost, zoals een kakelverse column van Peter en een hoop meer.

Vergeet natuurlijk niet aan onze win-actie mee te doen. Je kunt een trip winnen naar New York! Naar New York? Ja, om de nieuwe Grand Theft Auto V te spelen. Waar wacht je nog op?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?