Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Deze week: Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

Vorige week hebben jullie onze rubriek Deze week even moeten missen, omdat het een rare week was met onder andere Pasen. Sowieso zijn er niet veel games verschenen vorige week. Dit zal voor aankomende week helaas niet echt anders zijn.

Splinter Cell: Conviction

Deze week komt Sam Fisher terug na drie jaar in ontwikkeling geweest te zijn bij Ubisoft met Splinter Cell: Conviction, voor de Xbox 360 en zal later deze maand zal ook de pc-versie verschijnen van deze game.

Platform: pc, Xbox 360
Uitgever: Ubisoft
Releasedatum: 16 april 2010 (Xbox 360) 29 april 2010 (pc)

In Splinter Cell: Conviction is Sam Fisher niet meer de goeierik die voor de overheid werkt. De overheid zit achter hem aan en hij doet alles om ze te ontlopen. Maak je één met de groep mensen en zorg ervoor dat je niet opgemerkt wordt!

Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City

Ook verwachten we deze week Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City voor de PlayStation 3 binnen te krijgen. Natuurlijk verschijnt er daarna, zoals altijd, een review op de site.

Platform: pc en PlayStation 3
Uitgever: Rockstar Games
Releasedatum: 16 april 2010

Ga opnieuw op avontuur in de wereld van Grand Theft Auto IV. Het verhaal houdt niet op met Niko Bellic, maar het is juist het begin van twee nieuwe verhalen. In deze bundel zitten de twee downloadbare content pakketten - the Lost and Damned en the Ballad of Gay Tony.

Hoewel er weinig spannende titels verschijnen, gaan we jullie wel lekker maken met een preview van Lost Planet 2, Iron Man 2 en misschien komen we misschien kunnen we jullie blij maken met de vooruitblik op FIFA World Cup South Africa van Klaas. Deze week verschijnt er verder een nieuwe prijsvraag van Just Cause 2. We zullen de week afsluiten met een column van Peter en de Nederlandse verkoopcijfers. Zal New Super Mario Bros Wii nog steeds op de eerste plek staan, of wordt deze van nummertje één verslagen? Houd onze site in de gaten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?