Deze week: Tomb Raider: Trilogy en meer

Gisteren heb je 'Deze week' even moeten missen, hiervoor onze excuses, maar vandaag maken we alles goed met je. Pasen is achter de rug. Hopelijk heb je je niet ziek gegeten aan de paaseitjes. We beginnen zoals altijd, met de belangrijkste nieuwsberichten van de afgelopen week.

Sinds afgelopen donderdag ligt het PlayStation Network op zijn gat. Wij hebben hierover veel nieuws geschreven. Je kunt alle nieuwsfeiten omtrent dit nieuws hier vinden.
Ook werden we overspoelt met geruchten over 'Project Café', de nieuwste console van Nintendo. Inmiddels heeft Nintendo de komst van deze console bevestigd. Hier vind je alle feiten van Project Café, Wii HD, of Wii 2, of hoe je het ook noemen wilt.

Verder nog:
- Dino Crisis 2 binnenkort te downloaden
- Sony bevestigd productie stop PSPgo
- God of War 4 komt in september van 2012
- Mass Effect 3 geeft zich bloot!
- Might and Magic VI schuift door naar september
- Super Mario 3D zal dit jaar nog naar de 3DS komen

Artikelen

Deze week gaat Robbert aan de slag met de Lara Croft in Tomb Raider: Trilogy. Zal deze opgepoetste versie in de smaak vallen bij hem? Robbert speelt daarnaast Operation Flashpoint: Red River van Codemasters op zijn hardst.
Na het succes van het eerste deel kon Koen zijn handen niet afhouden van Portal 2. Komen we eindelijk te weten wat er met chell, de hoofdpersonage uit het eerste deel, is gebeurd? Deze week een nieuwe top 10, waarin we de tien slechtste games aller tijden behandelen. Dan kunnen jullie kennis maken met de zwoele stem van Jasper horen. Jasper is een nieuwe redacteur in ons team. Yordi heeft de Nintendo 3DS in zijn bezit en zal ons deze week blij maken met een verse review over dit apparaat. Deze week lees je alles over Super Monkey Ball 3D in de review van Peter en gaat Joost aan de slag met tanks in World of Tanks. Vrijdag ben ik de hele dag bij Nintendo en speel ik de nieuwste games van de Nintendo 3DS.

Operation Flashpoint: Red River
Operation Flashpoint: Red River belooft een tactische gameplay, met een hoge moeilijkheidsgraad. Je maakt onderdeel uit van de Fireteam Outlaw 2 Bravo-team. Daarbij ondersteund de game drop-in/drop-out coöperatieve multiplayer tot vier spelers.
Releasedatum: ]22 april 2011
Uitgever: Codemasters
Ontwikkelaar: Codemasters

Releases

De volgende games zullen deze week verschijnen:
Thor: The Video Game (NDS, Wii, PS3 en X360), Dance Dance Revolution: Hottest Party 4 voor de Wii, Virtua Tennis 4 voor (PS3, Wii en X360) en SBK 2011: Superbike World Championship.

Verder nog…

  • Deze week loopt de prijsvraag van Mortal Kombat af, dus mocht je nog willen maken op één van de twee games, of één van de tien toffe t-shirts? Doe dan nu nog mee. Je kunt meedoen tot en met Koninginnedag!
  • Ook geven we twee bundels van Armada 2526, plus de uitbreiding Armada 2526: Supernova weg. Klik hier om direct naar de prijsvraag te gaan om kans te maken.

De column zal deze week worden verzorgt door Joost en natuurlijk aanstaande weekend een nieuwe NL Charts en maandag een nieuwe 'Deze week' voor dan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?