Deze week: vooruitblikken 2012

Het is een bijzondere maandag voor mij. Het is niet alleen de eerste maandag van het nieuwe jaar, of omdat 'Deze week' een nieuw format heeft gekregen, maar ook een maandag die een beetje anders is dan normaal. We hebben ons director-team uitgebreid met een nieuwe collega. Hij zal zich voornamelijk bezig houden met de webshop, waardoor er voor mij meer tijd overblijft voor de redactie en de andere dingen op de website. De naam van onze nieuwe collega is Johan van der Sanden en ik wil hem bij deze heel veel succes toewensen met deze functie.

Maar we zijn een gamesite en dat betekent dat er ook wat gegamed moet worden. Ik merk zelf dat ik in de maanden december en januari veel games speel die ik nog niet heb kunnen spelen afgelopen tijd. Ik ben op dit moment begonnen aan The Elder Scrolls V: Skyrim op de Xbox 360. Ik heb totaal niks met RPG's, maar moet toch wel concluderen dat de game de moeite waard is om te proberen, ook als je niks met RPG's hebt. De game is door onze redactie als nummer één uit de bus gekomen en wat mij betreft heeft het de Gameliner Awards 2011-trofee meer dan verdient gewonnen. Robbert en ik zullen deze week voor Gameliner TV op pad gaan, om de trofeeën bij de uitgevers af te geven die hebben gewonnen. Het blijft dus nog even spannend, maar deze week krijgen jullie het antwoord.

In de aankomende twee weken blikken we ook nog vooruit naar het jaar 2012. Naar welke games of consoles kijkt onze redactie uit? Dat beloofd dus een spetterend goed begin voor het nieuwe jaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?