Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Drie van die: Deze week even niet

Geplaatst: 19 december 2016 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We hebben geen update voor je met nieuwe games deze week, dit omdat deze er simpelweg niet zijn. We gaan verder met Deze week zodra er weer nieuwe games uitkomen. Dat geeft je mooi de tijd om de games die nog op de stapel liggen te spelen als je daar nog niet aan toegekomen bent. Je doet er sowieso goed aan om deze week Gameliner goed in de gaten te houden. We maken deze week namelijk een video met daarin de goodies en games die je kunt winnen met jouw stem en reactie op de Gameliner Awards 2016.

Gameliner Awards 2016

Heb je jouw beste game van 2016 nog niet gekozen? Doe dit dan direct even. Laat ook meteen een reactie achter, dit verdubbeld namelijk de kans om een tjokvol prijzenpakket te winnen! Benieuwd wat er zoal in de propvolle doos zit? Daarvoor moet je dus de video checken die deze week online komt. Houd Gameliner daarom goed in de gaten. Check onderstaande video om te zien op welke games je kunt stemmen.

Je kunt je stem hier uitbrengen of aan de rechterkant op deze pagina. Voor het eerst in de geschiedenis van de Gameliner Awards gaan we ook een kleine tussenstand bekendmaken en ik kan je nu al verzekeren, het is dit jaar rete-spannend. Nog een reden om zeker terug te komen deze week. Geen nieuwe games, maar er is in ieder geval wel genoeg leesvoer om je aankomende week mee te vermaken!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer