Drie van die: Dingen die je aan een gamer kunt geven in de schoen

De goedheiligman staat alweer bijna voor de deur! Dat betekent dat vaders, moeders, opa's of oma's weer hun handenvol hebben met het uitzoeken en inpakken van cadeautjes voor in de schoen en voor pakjesavond natuurlijk. In dit artikel helpen we alle hulp-Sinterklazen van het land met de Drie van die Dingen die de Sint kan geven aan een gamer vanaf twaalf jaar.

PlayStation VR-accessoires

Een PlayStation 4 Pro of PlayStation VR is natuurlijk iets te groot en misschien ook wel ietwat veel voor in de schoen. Maar ben je met pakjesavond van plan om de PlayStation VR te geven, denk dan ook aan de accessoires. Zo zijn de PlayStation Move-controllers en de PlayStation Camera V2 een essentiële accessoire. Het is daarnaast een subtiele hint naar datgene waar de ontvanger op 5 december kan verwachten. Daarnaast is PlayStation VR erg leuke hardware voor het hele gezin. Dit hebben onze redacteurs aan den lijve ondervonden. De virtual reality-bril van Sony bevat enkele demo's waarmee je de wintermaanden in ieder geval goed mee doorkomt. Heeft je zoon of dochter alle accessoires al in bezit, dan kun je eventueel ook een game voor de PlayStation VR in huis halen. De laatste game die voor de PlayStation VR is uitgekomen, is Eagle Flight van Ubisoft.

onbekend

Koop geen games, maar geef tegoed

Als jouw zoon, dochter of kleinkind een fanatieke gamer is, dan hebben ze de meeste games die ze willen hebben inmiddels al in bezit. Een game kopen, zonder te weten of ze deze al hebben, kan daarom resulteren in een teleurstelling. Daarbij is er een grote kans dat jij weer de game moet gaan ruilen in de winkel. Daarom raden wij aan om, zeker als ze vaak online met vrienden gamen, een PlayStation Plus- (365 dagen) of Xbox Live Gold (12 maanden) abonnement te geven. Je kunt ze ook PlayStation Store tegoed (beschikbaar in vijftig of twintig euro) of een Xbox Gift Card (verschillende bedragen) geven. Zo kan de ontvanger zelf bepalen waar hij of zij dit aan uitgeeft. Er zijn websites die deze kaarten voor een klein bedrag aanbieden en direct kunnen leveren. Handig als je last-minute nog een cadeau moet hebben voor de (klein)kinderen. Daarbij is het nooit verkeerd om een overdaad aan tegoed te hebben.

onbekend

Geef game merchandise

Is gamen de passie van je (klein)kind? Dan kun je ook eens verder kijken dan alleen games of accessoires. Er zijn ook tal van winkels te vinden waar je toffe game merchandise kunt vinden. Je moet dan wel weten wat zijn of haar favoriete game of personage is. Je kunt bijvoorbeeld een toffe poster of figurine kopen voor in de schoen. Dit hoeft niet veel te kosten en de kleine gaat dit, zeker als er moeite voor is gedaan, tof vinden!

onbekend

Bovenstaande tips zijn allemaal redelijk veilige cadeaus voor de nieuwe generatie gamers. Ben je op zoek naar een cadeau voor kinderen jonger dan twaalf jaar? Dan kun je eventueel iets van Skylanders kopen. Het is belangrijk dat je nagaat wat ze al in hun bezit hebben. Hopelijk ontnemen bovenstaande tips al die kopzorgen en is de ontvanger helemaal happy met zijn nieuwe speeltje. Heb jij betere tips voor de lezer? Laat het dan in onderstaand reactieveld weten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?