Drie van die: Dingen die we alvast kwijt moeten over World of Warcraft: Legion

De zesde uitbreiding in de World of Warcraft-serie, World of Warcraft: Legion, is alweer eventjes uit. De game kwam uit op 30 augustus en bevat onder andere een nieuwe klasse: de Demon Hunter. Tevens kunnen we nieuwe content verkennen. Het maximaal haalbare level is verhoogd naar 110. We hebben twee hele gebieden voor jullie uitgekamd en we zitten momenteel op level 106. We hebben dus nog eventjes te gaan. Je kunt uiteraard binnenkort de review van de game verwachten op de website. Maar om je niet langer in spanning te houden, vertellen we je alvast de dingen die we aan je kwijt moeten over World of Warcraft: Legion.

De Demon Hunter-klasse

Het eerste ding waar we het over moeten hebben is de Demon Hunter, de nieuwe klasse in World of Warcraft Legion. Je begint met deze nieuwe hero-klasse op level 98. Het verhaal van de nieuwe Demon Hunter is op een interessante manier door Blizzard Entertainment in het bestaande verhaal gestopt. De nieuwe Demon Hunter kenmerkt zich doordat het als een malle rondom zijn vijand kan springen. Het is de enige klasse in zijn soort die een dubbele sprong kan maken. De zogenoemde rush aanval maakt het mogelijk om ineens voor de neus van je tegenstander te staan en deze schade toe te brengen. Je springt tijdens het gevecht om je vijand heen. Door een speciale ability ben je weer net zo snel van je vijand vandaan als hoe snel je voor zijn neus stond.

onbekend

De Artifact

In het verhaal kom je er al snel achter dat je een 'echt' wapen nodig hebt, oftewel een Artifact, welke past bij de specialisatie die je speelt. Na het bemachtigen van je wapen kun je deze sterker maken met behulp van verzamelde Artifact Powers. Deze krijg je voornamelijk bij quests. Als je genoeg van deze Powers hebt verzameld, kun je met het wapen bijvoorbeeld meer schade toebrengen aan de vijand. Tijdens mijn avontuur ging ik voor de Ebonchill, een grote blauwe staf. Dit is het legendarische wapen voor Frostmages (een ijstovenaar). In de voorgaande delen moest je nog afscheid nemen van je wapen, omdat je steeds betere exemplaren tegenkwam. Nu kun je je wapen behouden tijdens het avontuur en deze steeds upgraden met behulp van deze Artifact Powers.

Class hall

Met World of Warcraft: Warlord of Draenor werd Garrison geïntroduceerd, een soort dorpje waar alleen jij naar binnen mag. De zesde uitbreiding heeft hierop een variant gekregen. Dit wordt in World of Warcraft: Legion ook wel de Class Hall genoemd. Alle classgenoten kunnen tegelijk in deze ruimte rondlopen (je bent dus niet meer alleen). Vanuit de Class Hall kun je je Followers op pad sturen (Missies), net zoals je dit deed vanuit Garrison. Ze kunnen bijvoorbeeld op zoek gaan naar Artifact Powers, voorwerpen, geld, of experience. Je Followers keren op een gegeven moment huiswaarts, waarna je ze weer een nieuwe opdracht kunt geven. Hiermee blijft de management-rol ook in Legion gelukkig bestaan.

onbekend

Binnenkort lees je de review van World of Warcraft: Legion op onze website. Zie dit artikel als een tussendoortje; terwijl ik rustig verder level en omgevingen uitkam - op zoek naar nieuwe dingen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?