Drie van die: Game-gerelateerde dranken voor de dorstige gamer

Ons lichaam bestaat voor gemiddeld zeventig procent uit water en het is belangrijk om dat vooral zo te houden. Een middagje doorhalen op de driezits met een controller in de hand kan er wel eens voor zorgen dat je vergeet om jezelf eens even goed te hydrateren, wat dus eigenlijk wel zou moeten. Maar ja, water is ook maar water en om nou je gaming sessie te onderbreken voor simpel kraanwater - het vocht waar vissen nota bene seks in hebben - voelt nu niet echt de moeite waard. Gelukkig biedt de huidige consumentgedreven markt alternatieven voor water en weet het dat gaming helemaal hip en happening is. In deze Drie van Die bespreek ik drie vloeibare versnaperingen waarvoor je wellicht wel je luie reet van de sofa sleept.

Drie van die  game drankjes

Mortal Kombat Energy Drink

Laten we maar gelijk beginnen bij het vocht der vochten in het handboek der gamers: energy drink. Tijdens een intensieve pot Mortal Kombat 1 is het imperatief dat de reflexen zo strak als een bos uien staan, want een Fatality is altijd dichterbij dan je denkt. Gewoon water mag dan hydrateren als de beste, maar het helpt je niet direct om lekker 'on your toes' te blijven en na twintig bakken dark roast koffie blijft er van die pearly whites in je giechel ook niet veel meer over dan wat verkleurde maalstenen.

Carlito's Energy heeft de oplossing: Mortal Kombat Energy Drink, welke zowel in Sub-Zero als Scorpion-variant in de schappen van menig Action filiaal ligt. Voor nog geen zeven duppies per blik (exclusief statiegeld) kun je er zeker weer een half uurtje tegenaan, of totdat de sugar crash intreedt. Maar goed, dat geeft je meer dan genoeg tijd om dat intensieve potje Mortal Kombat 1 te FINISHEN!. Daar heeft Rudy trouwens ook nog een hoop over te vertellen in zijn recente Mortal Kombat 1 preview.

MK Energy Drink

Broseph: Like A Bro

Nu kan het zo zijn dat je niet zo van het energieke bent. Dat kan en daar is helemaal niks mis mee. Soms wil je gewoon een sapje om te relaxen. Iets minder 'vloeibare cocaïne-achtig" en wat meer hoppig. Met andere woorden; jij bent meer van de 'brewskies', de vloeibare boterham, de graan smoothies. Bier dus. Gewoon lekker relaxed met een bak chips op de schoot je controller smerig maken en onder het genot van wat moutigs Cyberpunk 2077 spelen voordat Phantom Liberty op je wordt losgelaten.

Gelukkig heeft de gemiddelde super een gevarieerd aanbod aan pilsener, maar wie gedurende gamescom 2018 de kans kreeg om achter gesloten deuren naar Cyberpunk 2077 te gluren, kon dat doen onder het genot van Broseph: Like A Bro, het brouwsel van Perun S.A. welke in-game ook aan menig geaugmenteerde ziel werd geserveerd. Wie anno 2023 nog de ambitie heeft om aan een flesje Broseph te lurken, zal helaas behoorlijk moeten rondzoeken gezien het een vrij eenmalige batch was. En als het je al lukt, bereid je dan ook maar vast voor op een avondje maaginhoud herkauwen, gezien de inhoud van je flesje waarschijnlijk al vier jaar over de datum is.

Broseph

Ballantine's Finest: Moxxi's Bar Edition 2.0

Wie een smaak voor uit graan vervaardigd sap heeft verworven en dat graag een stapje verder neemt, komt al snel bij whisky uit. De één vindt het niet te nassen en de ander zweert erbij. Persoonlijk hoor ik bij de tweede groep individuen. Een vol body, goed benaderbaar en toch een beetje een bite, Borderlands' Mad Moxxi heeft het allemaal. Het is dan ook niet vreemd dat iemand ooit heeft besloten om deze karaktertrekken op een rijtje te zetten en zich af te vragen: "Hoe kunnen we dat in een drankje verwerken?"

En toen was daar Ballantine's, één van de bekendere merken binnen het blended Scotch wereldje. Net als Mad Moxxi heeft het best een stel lekkere pluspunten. Maar laat je niet misleiden door diens benaderbare overkomen. Wie zijn grenzen overschrijdt leert al snel kennismaken met de onvergeeflijke kant van Moxxi's Bar Edition 2.0. Wanneer jij lief bent voor Moxxi, is Moxxi dat voor jou. Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt in Moxxi's verleidelijke vocht, voor iets minder dan twee tientjes krijg je er zo'n zeventig centiliter van. Wees alleen wel vlug, want de eerste batch was ook weg voordat je Ballantine's Finest x Moxxi's Bar Edition kunt zeggen. Check de link in onze bronvermelding!

Moxxis Bar Edition 20

Maar goed, even serieus nu. Wel genoeg water drinken hoor. Ik weet dat ik heb gezegd dat vissen seks hebben in water en zo, maar als het goed is filtert je lokale waterschap al dat seksvocht er netjes uit. Plus, houd mate met de bovengenoemde versnaperingen. Je hebt maar één hart en lever, dus ben er zuinig mee.

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?