Trailer: CD Projekt Red toont Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Geplaatst:

Hopelijk heb je zin om naar Idris Elba te gluren in Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Dat is namelijk exact wat je gaat overkomen wanneer je de Xbox Games Showcase in de gaten houdt.

Phantom Liberty vertelt een sci-fi thriller verhaal, waarin je wederom in de schoenen staat van de cyber-enhanced huurling V. Het is niet een vrolijke bedoeling: jouw personage vertelt namelijk dat hij/zij doodgaat. Dit monoloog voer je tegen Keanu Reeves a.k.a. Johnny Silverhand. Er is echter een manier om dit lot te omzeilen. Je gaat het gevaarlijke district Dogtown verkennen, allemaal in de naam van de missie. Wat is deze missie vraag je je af? Het is aan jou om de NUSA President te redden. Is dit de Cyberpunk die CD Projekt Red wilde maken? We hoeven niet meer lang te wachten om de RPG-uitbreiding uit te proberen.

Sinds de komst van Cyberpunk: Edgerunners mag de RPG genieten van wat meer liefde van de fans. Check hier onze review van Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De uitbreiding Phantom Liberty verschijnt op 26 september voor de pc en current-gen consoles.

Bron: Xbox Games Showcase
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord