Cyberpunk: Edgerunners krijgt geen seizoen 2

Geplaatst: 18 oktober 2022 15:04
Aangepast: 11 februari 2024 19:23

Hoe graag we je ook hadden willen verblijden met het tegenovergestelde, het is nu eenmaal zo. Cyberpunk: Edgerunners, de 10-delige animeserie rondom CD Projekt REDs futuristische shooter Cyberpunk 2077, krijgt geen vervolg.

Dit heeft Satoru Honma, CD Projekt REDs manager in Japan, laten weten tegenover Famitsu. Ondanks het enorme succes van de serie - welke ook tot een mega opleving van de game heeft geleid - is een tweede seizoen uitgesloten. De reden daarachter is zeer eenvoudig: er is nooit gesproken over meerdere seizoenen.

Cyberpunk Edgerunners1

I personally would like to continue to work with Japanese studios to produce more anime in the future, partly because we have received very good feedback. However, just to be clear, Cyberpunk: Edgerunners was planned as a standalone work, so there’s no such thing as ‘we are actually working on Season 2 in the background. Even if we could make more anime in the future, I don’t know if it would be Season 2 or something completely different.

Het is uiteraard jammer voor de liefhebbers van Edgerunners, maar voor de fans van de Cyberpunk franchise ligt er nog genoeg in het verschiet. De Poolse ontwikkelstudio achter de game is inmiddels al volop bezig met een sequel, waarin men belooft niet dezelfde fouten te maken als voorheen.

Dat is je geraden, CD Projekt. Anders CRTL-ALT-DELETE ik 'm echt...

Bron: Famitsu
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord