Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

World Championship Sports

  • Ontwikkelaar Koolhaus Games
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Drie van die: Indrukwekkende monsters uit The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt. Ongeduldig wacht ik af. Gelukkig kan ik dankzij Blood & Wine twintig uur langer met Geralt op avontuur. Ik kijk er naar uit om de regio Toussaint te verkennen en de negentig missies te voltooien. Daarnaast maak je in Toussaint kennis met twintig nieuwe monsters. Ik kijk er onwijs naar uit, maar ik zie er stiekem ook tegen op. Sommige monsters zorgen nu al voor een krakende controller. Vooral onderstaande types verdienen een baksteen in hun gezicht.

1. Crones

Op basis van het schilderij in één van de hutten in Crookbag Bog verwachtte ik drie bloedmooie zusters, maar niets is minder waar. Verwerpelijk is een betere beschrijving voor Weavess, Brewess en Whispess. Whispess speelt tijdens een gesprek met één van haar additionele benen, terwijl Brewess door een rieten mand praat - ik wil niet weten wat er onder zit. De Crones beschermen de bewoners van Velen, dit doen ze uiteraard tegen een prijs. Het afsnijden van een oor is één van de minste. Ik word in ieder geval altijd een beetje ongemakkelijk van deze dames.

onbekend

2. Wraiths

In principe heb ik een hekel aan de gehele categorie Specters. Met de combinatie van donkere nachten, dichte misten en gillende spookverschijningen jaag je mij de stuipen op het lijf. Je mag het scharen onder de noemer 'irrationele angsten'. Wraiths zijn vooral in groepen een verschrikking. Het zijn niet de snelsten, maar dankzij hun transparante verschijning erg irritant. Met Yrden worden Wraiths tastbaar, maar drijf je ook alles op één plek. Nee, dan heb ik liever een groep wolven of Drowners.

onbekend

3. Griffin

Tot slot vind ik de Griffin, en de geüpgradede versie genaamd High Griffin, een geduchte tegenstander. Ik heb weinig moeite met de luchtaanvallen, omdat deze makkelijk te ontwijken zijn. Zodra deze beesten de grond raken, haal ik even diep adem. Ondanks de vleugels zijn ook de grondaanvallen snel en genadeloos. Eén klap van een vleugel en je ligt met een gebroken lijf op de grond. Voorheen liep ik overmoedig het grasveld op, maar inmiddels bereid ik mij goed voor. Hybrid oil? Check. Aard actief? Check. Grapeshots? Check. Oké, kom maar op.

onbekend

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood & Wine is vanaf 31 mei beschikbaar. Van welke monsters of wezens uit The Witcher 3: The Wild Hunt begin jij spontaan te zweten? Laat het ons weten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?