Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

World Championship Sports

  • Ontwikkelaar Koolhaus Games
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

PS4 Pro-versie The Witcher 3 krijgt nog steeds HDR-update

De PS4 Pro-versie van The Witcher 3: The Wild Hunt krijgt nog steeds HDR-update volgens Community Lead Marcin Momot. Hij reageerde op de vele vragen over de update die eigenlijk al voor december vorig jaar was aangekondigd.

Momot gaf aan dat ze nog steeds bezig zijn met de PS4 Pro HDR patch door onvoorziene bugs. De ontwikkelaars van CD Projekt RED willen ook niet afdoen aan de kwaliteit van de patch vandaar dat ze nog iets meer tijd nodig hebben. Wij moeten dus nog even geduld hebben, want Momot heeft het helaas niet over een releasedatum gehad.

The Witcher 3: The Wild Hunt is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?