Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

World Championship Sports

  • Ontwikkelaar Koolhaus Games
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

PlayStation 4 Pro update The Witcher 3 beschikbaar

CD Projekt heeft vandaag update 1.5 uitgebracht voor The Witcher 3. De update is bedoeld om de PlayStation 4 Pro meer support te bieden. De update voegt 4K support en een iets betere performance toe.

Als je The Witcher 3: Wild Hunt nog nooit hebt gespeeld, maar wel een PlayStation 4 Pro hebt, is dit het perfecte moment om er alsnog in te duiken. The Witcher 3 ziet er al goed uit, maar op de PlayStation 4 Pro gaat de game er ongetwijfeld nog veel beter uitzien. De game kreeg van ons 4,5 gouden sterren toebedeeld. Je kunt onze review hier lezen.

De game is uitgekomen op 22 mei 2015 en heeft sindsdien twee uitbreidingen gekregen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?