World Championship Sports

  • Ontwikkelaar Koolhaus Games
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Alien Isolation, Rainbow Six Siege en The Witcher 3 DLC

Het is donderdag en dat betekent dat het zoals gebruikelijk tijd is voor het downloadnieuws. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Alien Isolation, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege en The Witcher 3: Wild Hunt DLC.

XBL - Alien Isolation

In Alien Isolation ben jij Amanda Ripley, de dochter van Ellen Ripley, die moet zien te overleven in een ruimtestation met Androids en een zeer intelligente Xenomorph. Alien Isolation is deze week aan te schaffen voor de Xbox One voor veertien euro. Op Alien Isolation: The Collection en de Alien Isolation Season Pass word deze week zestig procent korting gegeven, en deze zijn respectievelijk te koop voor 22 en tien euro.

XBL - Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Ubisoft houdt deze week een grote kortingsactie voor Tom Clancy's Rainbow Six: Siege. De tactische multiplayershooter is deze week aan te schaffen voor twintig euro, de Year 2 Gold Edition is verkrijgbaar voor 41,99 en de Complete Edition voor 53,99 euro. Daarnaast is er ook nog een bundel in de aanbieding voor veertig euro met daarin Rainbow Six: Siege plus The Division. Tot slot geeft Ubisoft vijftig procent korting op skin-packs voor Rainbow Six: Siege.

PSN - The Witcher 3: Wild Hunt DLC

In de PlayStation Store is nu een DLC-sale te vinden met aanbiedingen op enorm veel add-on content. Eén van de kortingen is op de DLC van The Witcher 3: Wild Hunt. De uitbreidingen Blood and Wine en Hearts of Stone zijn respectievelijk te koop voor 9,99 euro en 4,99 euro. Mocht je beide uitbreidingen willen aanschaffen dan is het verstandig om voor de Season Pass te gaan, deze kost je tijdelijk 12,49 euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?