Drie van die: Mooiste E3-persconferentiemomenten ooit

De slechtste E3-persconferentiemomenten, die we gisteren al besproken, blijven ons vaak het langst bij. Dat is best jammer, want er zijn ook heel wat mooie E3-persconferentiemomenten geweest, die van mij zo de boeken in hadden gekund. Daarom heb ik in deze Drie van die de mooiste E3-persconferentiemomenten ooit geselecteerd, die mij het meest bijgebleven zijn.

Kevin Butler steelt de show

Tijdens de E3-persconferentie van Sony in 2010 kwam de befaamde Kevin Butler het podium op en dat brak de toch wel strak geregisseerde persconferentie van PlayStation, op een positieve manier. Kevin Butler is een Amerikaanse acteur, zijn echte naam is Jerry Lambert. Kevin groeide uit tot het boegbeeld van Sony en was bijzonder populair bij de fans van Sony.

The Legend of Zelda: Twilight Princess-aankondiging

Nintendo heeft heel wat goede exclusieve franchises, of merken, hoe je het noemen wilt, in hun bezit. De games van Nintendo zijn altijd van hoge kwaliteit, de een nog net iets beter dan de ander. Een van Nintendo's meest populaire reeksen, is ongetwijfeld The Legend of Zelda. In de onderstaande video is te zien hoe de game The Legend of Zelda: Twilight Princess wordt aangekondigd voor de GameCube. Het publiek laat al blijken hoe bijzonder dit moment was. Adembenemend, nog steeds.

Aankondiging van Portal 2

De grote baas van Valve, Gabe Newell, kwam het podium op tijdens de E3-persconferentie van Sony in 2010, in een gewone spijkerbroek en t-shirt. Hij laat met de nodige humor even weten dat hij nerveus is. De game is misschien nog wel het meest memorabele moment van die avond. De eerste gameplaybeelden van Portal 2 werden getoond.

Dit waren mijn persoonlijke E3-persconferentie hoogtepunten. Misschien heb jij een veel mooier moment in gedachte, laat het dan vooral hieronder weten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?